Ευθείες απειλές των Χούθι: Στην Ερυθρά Θάλασσα θα στοχεύουμε τα πλοία με προορισμό το Ισραήλ

Οι αντάρτες της Υεμένης προειδοποίησαν όλες τις ναυτιλιακές εταιρείες

Must Read

Απειλές για στοχοθέτηση όλων των πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα με προορισμό το Ισραήλ εξαπέλυσαν το Σάββατο οι Χούθι της Υεμένης. Στρατιωτικός εκπρόσωπός τους προειδοποίησε όλες τις ναυτιλιακές εταιρείες να μην συνεργάζονται με τις ισραηλινών συμφερόντων επιχειρήσεις.

«Εάν η Γάζα δεν λάβει τα τρόφιμα και τα φάρμακα που χρειάζεται, όλα τα πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα με προορισμό ισραηλινά λιμάνια, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους, θα γίνουν στόχος για τις ένοπλες δυνάμεις μας» δήλωσε ο Γιαχία Σάρι ανακοινώνοντας την απαγόρευση διέλευσης, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι Χούθι ελέγχουν μεγάλο μέρος της Υεμένης και στηρίζονται από το Ιράν. Έχουν εκτοξεύσει πυραύλους προς την ισραηλινή επικράτεια σε αντίποινα για τον πόλεμο εναντίον της Χαμάς στην Λωρίδα της Γάζας, μετά την αιματηρή επίθεση στις 7 Οκτωβρίου.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This