Φονικός ανεμοστρόβιλος στο Τενεσί – Τουλάχιστον έξι νεκροί

Δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν

Must Read

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στο Τενεσί των ΗΠΑ μετά το πέρασμα φονικών ανεμοστρόβιλων και σφοδρών καταιγίδων που έπληξαν την περιοχή, αφήνοντας πίσω τους τουλάχιστον έξι νεκρούς, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί.

Χθες, Σάββατο, ανεμοστρόβιλοι και σφοδρές καταιγίδες σάρωσαν την αμερικανική πολιτεία καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά τους. Εκτός από τα έξι – μέχρι στιγμής – θύματα της φονικής κακοκαιρίας δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν ενώ προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε σπίτια και βλάβες στην ηλεκτροδότηση.

Σύμφωνα με τις αρχές, τρεις από τους θανάτους σημειώθηκαν σε βόρειο προάστιο του Νάσβιλ, πρωτεύουσας της εν λόγω πολιτείας των νοτιοανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών. Δέντρα ξεριζώθηκαν και σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς.

«Δυστυχώς μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν τρεις θάνατοι λόγω της κακοκαιρίας στο Νέσμπιτ Λέιν», ανακοίνωσε το γραφείο διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων του Νάσβιλ μέσω της πλατφόρμας X.

Στο βόρειο τμήμα της πολιτείας και συγκεκριμένα στο Κλάρκσβιλ ένας ανεμοστρόβιλος προκάλεσε επίσης θύματα, ανάμεσά τους και ένα παιδί.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι τρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, δύο ενήλικες και ένα παιδί», ανέφεραν οι αρχές της πολιτείας Μοντγκόμερι σε ανακοίνωσή τους, προσθέτοντας πως «23 άτομα νοσηλεύονται».

Οι διασώστες «εξακολουθούν να βρίσκονται στη φάση της έρευνας και διάσωσης μετά την καταστροφή αυτή», ανέφεραν οι αρχές ζητώντας από τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

Στο σκοτάδι παραμένουν περίπου 86.000 νοικοκυριά στην πολιτεία καθώς η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί, σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο PowerOutage.us.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This