Ο τεράστιος Μάικλ Τζόρνταν δώρισε 7 εκατ. δολάρια σε κλινική για άπορους (video)

Must Read

Ζωντανός θρύλος του NBA, o Μάικλ Τζόρνταν, πάλαι ποτέ ηγέτης των Chicago Bulls, την εποχή που σάρωναν τα πάντα στο πέρασμά τους, εγκαινίασε στη γενέτειρά του, τη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, το ίδρυμα Michael Jordan Family Medical Clinic, το οποίο, όπως ανακοίνωσε, θα παρέχει φροντίδα σε ανασφάλιστους και μη προνομιούχους ασθενείς!

Με δάκρυα στα μάτια και τονίζοντας πως «τα λεφτά δεν είναι θέμα», o 56χρονος ιδιοκτήτης των NBAers Charlotte Hornets, δήλωσε πως «αυτή είναι μια βαθιά συγκινητική στιγμή για μένα – το να μπορώ να ανταποδώσω στην τοπική κοινωνία ένα μικρό μέρος των όσων έκανε για μένα και την οικογένειά μου όλα αυτά τα χρόνια».

Και, για να πάρετε μια μικρή ιδέα του πόσο σημαντική είναι η εξαιρετικά γενναιόδωρη αυτή πράξη του Τζόρνταν, σε μια εμπεριστατωμένη έρευνα που διεξήγαγαν το 2014 από κοινού το Χάρβαρντ με το Μπέρκλεϊ, διαπίστωσαν πως η Σάρλοτ είχε καταλάβει την 50η θέση ανάμεσα σε 50 πόλεις με τη μικρότερη πιθανότητα να ξεφύγουν από την ανέχεια, τα παιδιά που γεννιούνται σε άπορες ή χαμηλών εισοδημάτων οικογένειες!

Τεράστιος και εκτός παρκέ!

Δείτε το βίντεο από τα εγκαίνια της κλινικής:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This