Το Ιράν φέρεται να σχεδίαζε επίθεση κατά Ισραηλινών στην Κύπρο!

Στην όλη υπόθεση υπάρχει και έμμεση εμπλοκή της Τουρκίας

Must Read

Eπίθεση που ετοίμαζε το Ιράν κατά Ισραηλινών πολιτών στην Κύπρο απετράπη χάρη σε εμπλοκή της Μοσάντ, της φημισμένης υπηρεσίας πληροφοριών του Ισραήλ, η οποία και προειδοποίησε εγκαίρως τις κυπριακές αρχές για να λάβουν τα μέτρα τους.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού ανακοίνωσε σήμερα, Κυριακή 10/12, πως η Μοσάντ βοήθησε την Κύπρο στην ματαίωση μιας επίθεσης κατά Ισραηλινών και Εβραίων στη νήσο, με εντολή του Ιράν. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως ο αριθμός παρόμοιων προσπαθειών έχει αυξηθεί από την έναρξη του πολέμου στη Γάζα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι Κύπριοι συνέλαβαν δύο Ιρανούς ως υπόπτους για συλλογή πληροφοριών για πιθανές επιθέσεις σε Ισραηλινούς και Εβραίους πολίτες, με τους συλληφθέντες να φέρονται πως είχαν πάρε-δώσε με τους Φρουρούς της Ισλαμικής Επανάστασης.

Το Ισραήλ «προβληματίζεται» έντονα από το γεγονός ότι το Ιράν «χρησιμοποιεί» το κατεχόμενο και ελεγχόμενο από την Τουρκία ψευδοκράτος της Βόρειας Κύπρου «τόσο για τρομοκρατικούς σκοπούς, όσο και ως μιας επιχειρησιακής και διαμετακομιστικής περιοχής», σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This