Κρέμασε την 4χρονη ανιψιά του επειδή έκλαιγε αφού πρώτα τη βίασε!

Ο ίδιος κατά την απολογία του είπε ότι τον βοήθησε η μητέρα του να κρύψει τη σορό του κοριτσιού

Must Read

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έλαβε χώρα στη Βραζιλία, όταν ένα μικρό κορίτσι τεσσάρων ετών έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας από τον ίδιο της τον θείο, γιατί έκλαιγε! Το άτυχο παιδάκι είχε προηγουμένως βιαστεί!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 22χρονος Ρεϊνάλντο Ρότσα ομολόγησε ότι αυτός κρυβόταν πίσω από τη δολοφονία της 4χρονης ανιψιάς του, Κέμιλι Σίλβα, καθώς την σκότωσε γιατί έκλαιγε αφού πρώτα τη βίασε. Μάλιστα, ο 22χρονος αρχικά προσπάθησε να κόψει το κεφάλι της 4χρονης πριν τελικά να την κρεμάσει τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Ο ίδιος κατά την απολογία του σημείωσε ότι τον βοήθησε η μητέρα του να κρύψει τη σορό του κοριτσιού σε μια τσάντα γεμάτη με φαγητό πριν τελικά την πετάξει σε μια πλαγιά κοντά στο σπίτι του στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η μητέρα του κοριτσιού είχε αφήσει την μικρή Κέμιλι στο σπίτι των συγγενών της το πρωί της περασμένης Παρασκευής για να πάει σε ένα πάρτι. Όταν η ίδια επέστρεψε τα ξημερώματα του Σαββάτου βρήκε την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή και την μικρή Κέμιλι να έχει εξαφανιστεί. Η ίδια πίστεψε ότι έπεσε θύμα απαγωγής, όταν τελικά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This