Βρέθηκε ο Βρετανός πρόξενος που έπεσε θύμα απαγωγής στο Εκουαδόρ

Αστυνομικοί έκαναν περισσότερες από 30 εφόδους σε σπίτια υπόπτων

Must Read

Λήξη συναγερμού για τον Κόλιν Άρμστρονγκ!

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή του Βρετανού επιχειρηματία και πρόξενου από το σπίτι του στην επαρχία Λος Ρίος του Ισημερινού. Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε την απελευθέρωσή του κι ενώ είχε ενταθεί η αγωνία για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Θυμίζουμε, ο Άρμστρονγκ, επίτιμος πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στην (βιομηχανική) πόλη Γουαγιακίλ, απήχθη από ενόπλους το Σάββατο και άμεσα σήμανε συναγερμός, καθώς φαίνεται ότι παρακολουθείτο από αγνώστους εδώ και μέρες.

Απελευθερώθηκε ωστόσο και είναι ασφαλής, όπως γνωστοποίησε ο αρχηγός της αστυνομίας, Σέζαρ Ζαπάτα. Ανακοινώθηκε επιπλέον η σύλληψη εννέα υπόπτων. Μία Κολομβιανή, εξάλλου, είχε απαχθεί μαζί με τον Άρμστρονγκ, προτού την αφήσουν ελεύθερη σε προάστιο. Πίστευαν μάλιστα ότι ήταν ζωσμένη με εκρηκτικά!

Οι αρχές προχώρησαν σε περισσότερες από 30 εφόδους σε σπίτια υπόπτων, εντοπίζοντας όπλα, πυρομαχικά, χειροβομβίδες και ναρκωτικά. Τα κίνητρα των απαγωγέων ήταν ξεκάθαρα οικονομικά, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία. Οι απαγωγές για λύτρα πληθαίνουν στο Εκουαδόρ εν μέσω της αυξανόμενης εγκληματικότητας, με τις συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών να αλωνίζουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This