Τρεις γυναίκες οι επικεφαλής νεοναζιστικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στην Ιταλία!

Must Read

Τρεις γυναίκες φαίνεται ότι κρατούσαν τα ηνία της οργάνωσης θαυμαστών του Αδόλφου Χίτλερ, η οποία εξαρθρώθηκε από την επιχείρηση «Μαύρες Σκιές» της αστυνομίας της Ιταλίας.

Η εστεμμένη «Μις Χίτλερ 2019», η αυτοαποκαλούμενη «αρχιλοχίας του Χίτλερ», καθώς και η «κλειδοκράτορας» των πιο πολύτιμων αντικειμένων της οργάνωσης ξεχωρίζουν από τα 19 άτομα που συνελήφθησαν στην Ιταλία, καθώς πρωτοστατούσαν στο νεοσύστατο Εθνικοσοσιαλιστικό Ιταλικό Κόμμα των Εργατών.

Η 26χρονη Φραντσέσκα Ρίτσι από το Πότσο ντ’ Άντα στο Μιλάνο, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, είχε αναλάβει τις διεθνείς σχέσεις της οργάνωσης.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Ρίτσι -που φέρει στην πλάτη της τατουάζ με τον ναζιστικό αετό και είχε συμμετάσχει στον διαδικτυακό διαγωνισμό του ρωσικού μέσου κοινωνικής δικτύωσης VK, κερδίζοντας τον τίτλο «Μις Χίτλερ 2019»- έλαβε μέρος ως ομιλήτρια σε συνέδριο εθνικιστών στη Λισαβόνα.

Μεσογειακό δίκτυο εθνικοσοσιαλιστών ο στόχος τους

Στόχος τους ήταν να δημιουργηθεί δίκτυο εθνικοσοσιαλιστών στην Πορτογαλία, στην Ιταλία, στη Γαλλία και την Ισπανία.

Η 48χρονη υπάλληλος Αντονέλα Παβίν, με σύζυγο και παιδιά, συμμετείχε στην εθνική επιτροπή του κόμματος και αποστολή της ήταν η στρατολόγηση και η διάδοση της ιδεολογίας τους.

Αποκαλούσε τον εαυτό της «αρχιλοχία του Χίτλερ» και δρούσε με τέτοια μυστικότητα, που οι συγγενείς της ανακάλυψαν τη δράση και τις πεποιθήσεις της μόνο μετά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι τους!

Ηγετικό ρόλο είχε και άλλη μια γυναίκα, από το Καλτνιέρο της Βερόνας, στην κατοικία της οποίας εντοπίστηκαν το καταστατικό πρόγραμμα της ομάδας, έγγραφα και διαδικτυακό υλικό, καθώς και σημαίες με τη σβάστικα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This