Βρετανία: Δέχτηκε επίθεση από τον σκύλο του την ώρα που έκανε σεξ με την κοπέλα του!

Must Read

Ισχυρό σοκ υπέστη ένας 32χρονος στη Βρετανία, καθώς όχι μόνο τού επιτέθηκε ο ίδιος του ο σκύλος, αλλά η επίθεση έγινε την ώρα που ο ίδιος και η φίλη του έκαναν σεξ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο σκύλος, ράτσας American XL Bully, η οποία πολύ σύντομα πρόκειται να απαγορευτεί στη Βρετανία, επιτέθηκε στον Scott Thurston, στο σπίτι του στην Ουαλία, και τον δάγκωσε στο χέρι και το πηγούνι. Νωρίτερα, ο 32χρονος είχε καβγαδίσει με την κοπέλα του, η οποία και κάλεσε την αστυνομία αμέσως μετά την επίθεση, με τους αστυνομικούς να απομακρύνουν τον σκύλο.

Παρά την επίθεση, πάντως, ο Thurston δήλωσε πως δεν θα είχε πρόβλημα ο σκύλος του να επιστρέψει στο σπίτι υπό προϋποθέσεις, καθώς δεν είχε υπάρξει κανένα ανησυχητικό περιστατικό στο παρελθόν. Ωστόσο, η φίλη του επέμεινε πως «έχω τέσσερα μικρά παιδιά. Αγαπώ τον σκύλο, αλλά δεν μπορώ να τον έχω κοντά στα παιδιά μου».

Η υπόθεση κατέληξε στο δικαστήριο, το οποίο και αποφάνθηκε τη θανάτωση του ζώου, με την αιτιολογία πως, στην περίπτωση που επιστρέψει σπίτι, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να επιτεθεί και σε κάποιο από τα παιδιά της κοπέλας.

Σημειώνεται πως από τις 31 Δεκεμβρίου 2023, όλοι οι ιδιοκτήτες σκύλων της ράτσας American XL Bully στη Βρετανία υποχρεούνται να τους φορούν φίμωτρο και να τους έχουν δεμένους με λουρί σε δημόσιους χώρους. Μάλιστα, από την 1η Φεβρουαρίου του 2024 θα είναι παράνομο να έχει κάποιος τέτοιο σκύλο, εκτός αν καταφέρει να εξασφαλίσει εξαίρεση από τη νομοθεσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This