Ημέρα εθνικού πένθους στην Πράγα: Στους 14 οι νεκροί – Ανατριχιαστική μαρτυρία φοιτήτριας που κρύφτηκε στην προεξοχή του κτιρίου!

Αρχικά νόμιζαν ότι κάποιος έπαιζε στους διαδρόμους μέχρι που μια σφαίρα διαπέρασε την πόρτα της αίθουσας!

Must Read

Ένα «πέπλο» θλίψης έχει καλύψει σήμερα από άκρη σε άκρη την Πράγα καθώς είναι ημέρα εθνικού πένθους για το απίστευτο μακελειό που συνέβη την Πέμπτη με τον 24χρονο Νταβίντ Κόζακ να ανοίγει πυρ και να σκοτώνει φοιτητές, εκπαιδευτικούς και άλλα άτομα και να τραυματίζει ακόμα περισσότερους.

Σήμερα έγινε γνωστό, πως άφησε την τελευταία του πνοή ακόμη ένα άτομο που τραυματίστηκε από τους ανελέητους πυροβολισμούς και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Συνολικά, οι νεκροί ανέρχονται σε 15, ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο δράστης της επίθεσης.

Δείτε βίντεο:

Τα θύματα άφησαν την τελευταία τους πνοή στο εσωτερικό του πανεπιστημιακού ιδρύματος. Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός πως ορισμένα από τα νεαρά άτομα ήταν συμφοιτητές του δράστη!Ο 24χρονος βρισκόταν στους πάνω ορόφους κατά την έφοδο της αστυνομίας και όταν είδε ότι πλησιάζουν αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του.
Ανάμεσα στα θύματα ήταν είναι και ένας Ολλανδός και δύο υπήκοοι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τα θύματα φέρουν τραύματα στα άκρα, στο κεφάλι και το στήθος και αρκετά έχουν υποβληθεί σε χειρουργεία.

Συγκλονίζει η μαρτυρία φοιτήτριας

Στο μεταξύ ανατριχίλα προκαλεί η μαρτυρία μια φοιτήτριας που βρισκόταν στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου κατά τη διάρκεια της επίθεσης και για να σωθεί βρέθηκε στην προεξοχή του κτιρίου.

Μιλώντας σε ραδιόφωνο της χώρας, η νεαρή είπε πως βρισκόταν στο μάθημα όταν άκουσε τους πυροβολισμούς. Αρχικά, όλοι νόμιζαν ότι κάποιος έπαιζε στους διαδρόμους ώσπου μια σφαίρα πέρασε από την πόρτα της αίθουσας!

«Κρυφτήκαμε κάτω από τα τραπέζια όσο καλύτερα μπορούσαμε», είπε η φοιτήτρια. Ωστόσο, χρειάστηκε να βρουν ένα πιο ασφαλές καταφύγιο γιατί ο 24χρονος συνέχιζε τους πυροβολισμούς.

Έτσι, εκείνη και οι συμφοιτητές της βγήκαν από το παράθυρο και προχώρησαν σε ένα στενό περβάζι για να βρεθούν στον τέταρτο όροφο του κτιρίου! Στη συνέχεια σύρθηκαν κατά μήκος της προεξοχής!

Στο συγκεκριμένο σημείο βρίσκονταν για μία ολόκληρη ώρα πριν ανακοινωθεί ότι ο δράστης δεν βρισκόταν πια στο κτίριο.

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Παραλίγο νέα τραγωδία στην Πράγα: Συνελήφθη άντρας που ήθελε να σκοτώσει εμπνευσμένος από τον μακελάρη!

«Είναι εκεί και πυροβολεί!» – Νέο βίντεο με συγκλονιστικούς διαλόγους από την έφοδο της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο της Πράγας

«Σπασίκλας», πολεμοχαρής και μισάνθρωπος ο μακελάρης της Πράγας – Είχε φτιάξει και αυτοσχέδια βόμβα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This