Ο μακελάρης της Πράγας είχε κρυμμένα όπλα σε θήκη κιθάρας – Πώς γλίτωσε η μητέρα του

Must Read

Την ώρα που η Πράγα έχει βυθιστεί στο πένθος μετά το μακελειό με τους 14 νεκρούς στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου, νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με τον τρόπο ζωής του 24χρονου μακελάρη.

Το τελευταίο διάστημα ο Νταβίντ Κόζακ κυκλοφορούσε έχοντας όπλα και πυρομαχικά σε μία θήκη κιθάρας καταστρώνοντας τη δολοφονική επίθεση σε βάρος φοιτητών, εκπαιδευτικών αλλά και άλλων ανθρώπων που βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του μακελάρη που σκόρπισε τον θάνατο βρέθηκε και μια αυτοσχέδια βόμβα, την οποία ευτυχώς δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει. Στο μεταξύ, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται η κοπέλα του 24χρονου δολοφόνου καθώς θεωρούν ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο μακελειό που διαδραματίστηκε μέσα στο Πανεπιστήμιο.

Αν και η συμπεριφορά του Κόζακ ήταν περίεργη σε καμία περίπτωση οι συγχωριανοί του δεν μπορούσαν να φανταστούν αυτό που συνέβη.


«Ο Νταβίντ και εγώ πηγαίναμε στην Πράγα με το λεωφορείο τρεις φορές την εβδομάδα. Τον τελευταίο καιρό κρατούσε θήκη κιθάρας, αλλά ποτέ δεν έγινε συζήτηση ότι παίζει κάτι. Μου φάνηκε περίεργο»
, ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Μπλέσκα μια γυναίκα από το χωριό Κλαντένσκο στο οποίο έμενε και ο 24χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι πριν εξαπολύσει τη δολοφονική επίθεση μέσα στο Πανεπιστήμιο ο Κόζακ είχε σκοτώσει τον πατέρα του και είχε στείλει μήνυμα στη φίλη του ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει.

Έτσι γλίτωσε η μητέρα του

Άγιο φαίνεται πως είχε η μητέρα του 24χρονου μακελάρη καθώς από καθαρή τύχη γλίτωσε από τη δολοφονική μανία του γιου της. Η ίδια είχε προγραμματίσει να μείνει στο σπίτι εν όψει των Χριστουγεννιάτικων διακοπών αλλά τελευταία στιγμή την κάλεσαν εκτάκτως για δουλειά, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα Blesk. «Αυτό μάλλον της έσωσε τη ζωή», σχολιάζουν οι γείτονες.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η μητέρα του επέστρεψε στο σπίτι της την Παρασκευή έχοντας αστυνομικούς στο πλευρό της, ωστόσο άγνωστο παραμένει που βρίσκεται η αδερφή του μακελάρη.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This