Διάγγελμα Βούτσιτς στον σερβικό λαό για τα συνεχιζόμενα επεισόδια στο Βελιγράδι

«Είμαι 80-100 μέτρα από τους διαδηλωτές και κάποιος ταραχοποιούς που προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν το κτίριο της Δημοτικής Συνέλευσης του Βελιγραδίου»

Must Read

Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς απευθύνθηκε στο σερβικό έθνος εν μέσω προσπάθειας κατάληψης του κτιρίου της διοίκησης της σερβικής πρωτεύουσας από μέλη της αντιπολίτευσης.

«Μην ανησυχείτε, πολίτες της Σερβίας. Αγαπάμε τη χώρα και την πόλη μας, δεν έχουμε συνηθίσει κάποιος να μας σπάει τα παράθυρα, κάποιος να μας καταστρέφει το σπίτι. Δεν γίνεται επανάσταση, δεν θα πετύχουν τίποτα», είπε ο πρόεδρος. Πρόσθεσε επίσης ότι το κράτος προσπαθεί να μην βλάψει κανέναν από τους τυχαίους διαδηλωτές, επομένως καταφεύγει σε μια ήπια απάντηση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στη διαμαρτυρία συγκεντρώθηκαν 2.490 άτομα. «Έχουμε λάβει χιλιάδες κλήσεις από όλη τη Σερβία από ανθρώπους που θέλουν να έρθουν για να υπερασπιστούν τους θεσμούς μας. Τους ζητάμε να μην το κάνουν αυτό. Η χώρα είναι αρκετά ισχυρή για να προστατεύσει τη Σερβία και το Βελιγράδι», είπε ο Βούτσιτς.

Ο επικεφαλής της Σερβίας σημείωσε επίσης ότι η αντιπολίτευση έχει ήδη αρχίσει να γιορτάζει την «επιτυχημένη επανάσταση που βρίσκεται σε εξέλιξη», κάτι που δείχνει τους πραγματικούς στόχους και τις προετοιμασίες της. Ευχαρίστησε, επίσης, τις «ξένες υπηρεσίες πληροφοριών» που προειδοποίησαν τη σερβική ηγεσία για την απόπειρα «έγχρωμης επανάστασης» και υποσχέθηκε ότι οι διοργανωτές της απόπειρας εξέγερσης θα λογοδοτήσουν έναντι του νόμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This