Διαψεύδει τώρα ότι παραιτήθηκε ο διορισμένος δήμαρχος Χιμάρας – Συνεχίζονται οι μεθοδεύσεις κατά του Μπελέρη

Γιατί ο Ράμα «δεν θέλει με τίποτα να απολέσει τον δήμο Χιμάρας» - Τι είπε ο αδελφός του Φρέντι Μπελέρη

Must Read

Ένα ακόμη επεισόδιο στο θρίλερ που εκτυλίσσεται στη Χιμάρα, παίχθηκε χθες, καθώς ο διορισμένος δήμαρχος Γκέρκγι (Γιώργος) Γκόρο διέψευσε τις πληροφορίες ότι παραιτήθηκε από τη θέση του, την ώρα που οι μεθοδεύσεις του καθεστώτος Ράμα συνεχίζονται σε βάρος του άδικα προφυλακισμένου και εκλεγμένου δημάρχου Χιμάρας, Φρέντι Μπελέρη.

Όπως αναφέρει το himara.gr (και επιβεβαίωσε ο αδελφός του Φρέντι Μπελέρη, Λεονάρδος στην ΕΡΤ) ο Γκόρο με δηλώσεις του σε αλβανικό ΜΜΕ ξεκαθάρισε ότι παραμένει στη θέση του. Μέχρι να δώσει διαφορετική εντολή και να βρει τον αντικαταστάτη του (και άνθρωπο του χεριού του) ο Έντι Ράμα προφανώς…

«Θα παραμείνει όσο θέλει ο κ.Ράμα δυστυχώς…» σχολίασε ο Λεονάρδος Μπελέρης για τον Γκόρο και πρόσθεσε ότι ο Ράμα «δεν θέλει με τίποτα να απολέσει τον δήμο Χιμάρας», εξηγώντας ότι έτσι θα έβγαιναν στο φως ατασθαλίες, μεταξύ των οποίων, «πλαστογραφίες με τα οικόπεδα». «Το πάρτι συνεχίζεται…» είπε χαρακτηριστικά.

.

Ο υπηρεσιακός δήμαρχος θα αναλάβει καθήκοντα μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση των αλβανικών δικαστηρίων για τον Φρέντι Μπελέρη, τον οποίο με ψευδή και ανύπαρκτα «στοιχεία» κρατούν ακόμη στη φυλακή, έτσι ώστε να μην αναλάβει τη δημαρχία και να μην υπηρετήσει τη λαϊκή εντολή…

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Αλβανός Πρωθυπουργός πλησίασε τρία άτομα που έχουν σχέσεις με την ομογένεια για τη θέση του υπηρεσιακού δημάρχου. Έναν πρώην βουλευτή Αργυροκάστρου, έναν δημοσιογράφο ο οποίος είχε θητεύσει παλαιότερα και ως δημοτικός σύμβουλος Χιμάρας και έναν επιχειρηματία.

Φαίνεται όμως ότι «έφαγε πόρτα» και από τους τρεις, όπως ανέφερε και ο Λεονάρδος Μπελέρης στην ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This