Συνέλαβαν τον 33χρονο στο Παρίσι που ξεκλήρισε όλη του την οικογένεια!

Το έγκλημα πιθανολογείται ότι διαπράχθηκε με μαχαίρι

Must Read

Βρέθηκε τελικά ο βασικός ύποπτος που καταζητούνταν για τη δολοφονία της συζύγου του και των τεσσάρων παιδιών τους, ηλικίας 10, επτά, τεσσάρων ετών και εννέα μηνών σε προάστιο του Παρισιού, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 33χρονος εντοπίστηκε στο σπίτι του πατέρα του. Στο παρελθόν είχαν γίνει γνωστά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, σύμφωνα με το Actu17. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της γαλλικής πρωτεύουσας Ζαν-Μπατίστ Μπλαντιέ, ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Εάν κριθεί ένοχος αυτό θα αποτελεί το τρίτο περιστατικό παιδοκτονιών, με δράστες τους ίδιους τους πατέρες. Ο 33χρονος είναι ο πατέρας των παιδιών και σύζυγος της άτυχης γυναίκας που βρέθηκαν νεκροί σε προάστιο του Παρισιού, σε μια δολοφονία που έχει συγκλονίσει την Γαλλία. Από την αρχή θεωρήθηκε ο βασικός ύποπτος και οι αρχές τον αναζητούσαν. Τον συνέλαβαν σε μια κοντινή πόλη, το Σεβράμ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το έγκλημα διαπράχθηκε πιθανότατα με μαχαίρι.

Διαβάστε ακόμα:

Φρίκη στο Παρίσι: Βρέθηκαν δολοφονημένοι μητέρα και τα τέσσερα παιδιά – Αναζητείται ο πατέρας 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This