Συνελήφθη με την κατηγορία βιασμού μπασκετμπολίστας στις ΗΠΑ

Πρόκειται για τον αστέρα του Ιλινόι, Τέρενς Σάνον Τζούνιορ

Must Read

Ένα ακόμη περιστατικό βιασμού συνέβη στις ΗΠΑ με την αθλητική κοινότητα και πάλι στο κάδρο.

Συγκεκριμένα, ένταλμα σύλληψης για τον Τέρενς Σάνον Σάνον εκδόθηκε από το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Ντάγκλας (Κάνσας) και αφορά φερόμενη σεξουαλική επίθεση που συνέβη τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τα αρχεία της φυλακής ο Σάνον παραδόθηκε και συνελήφθη στο Λόρενς του Κάνσας με την τριπλή κατηγορία «βιασμός, σεξουαλική επαφή χωρίς συγκατάθεση και χρήση βίας».

Το κολλέγιό του ανέφερε ότι το συμβάν όντως είναι αληθές και ειδικότερα διαδραματίστηκε όταν ο νεαρός μπασκετμπολίστας βρισκόταν στο Λόρενς για να παρακολουθήσει τον αγώνα Ιλινόι-Κάνσας. Το σχολείο σημείωσε ωστόσο ότι ο Σάνον «τότε δεν ήταν στο Λόρενς για επίσημες εργασίες του Πανεπιστημίου, ούτε ήταν μέλος του ταξιδιωτικού πάρτι του Πανεπιστημίου».

Ο αθλητής κατέβαλε εγγύηση 50.000 δολαρίων και θα επέστρεφε στο Σαμπέιν του Ιλινόι, σύμφωνα με το σχολείο του. Ο δικηγόρος με έδρα το Ιλινόι που εκπροσωπεί τον 23χρονο, είπε ότι ο πελάτης του είναι αθώος και σκοπεύει να παραπέμψει την υπόθεση σε δίκη.

Για την (αθλητική) ιστορία, σε εννέα αγώνες στην πέμπτη σεζόν της κολεγιακής του πορείας, ο Σάνον έχει 21.7 πόντους (41.4% στο τρίποντο), 4 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ, 1.2 κλεψίματα, 1.2 μπλοκ και 2.2 λάθη ανά 32 λεπτά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This