«Μαύρη» Πρωτοχρονιά στη Λεμεσό: Παππούς, γιαγιά και τα δύο εγγόνια τους νεκροί σε τροχαίο!

Ηλικίας 72, 74, 27 και 17 ετών τα θύματα

Must Read

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη Λεμεσό της Κύπρου, καθώς σχεδόν ξεκληρίστηκε μια ολόκληρη οικογένεια σε τροχαίο δυστύχημα λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου.

Από τη σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων σε διασταύρωση στα Κάτω Πολεμίδια, νεκροί ανασύρθηκαν και οι τέσσερις επιβάτες του ενός αυτοκινήτου!

Πρόκειται για τον 72χρονο Νικόλα Ζαβρό, την 74χρονη Ευανθία Γεωργίου, την 27χρονη Βυθούλα Γεωργίου (οδηγός του αυτοκινήτου) και τον 17χρονο Νικόλα Γεωργίου. Παππούς, γιαγιά και τα δύο τους εγγόνια

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής της Λεμεσού για να απεγκλωβιστούν και οι τέσσερις, ωστόσο, η μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο της Λεμεσού απλώς επιβεβαίωσε τον θάνατό τους.

Στο άλλο όχημα (διπλοκάμπινο) επέβαινε ένα ζευγάρι αλλοδαπών: ένας 44χρονος και μια 38χρονη, με τον πρώτο να έχει υποστεί θλάση στα πλευρά και τη γυναίκα να έχει χτυπήσει πιο σοβαρά, με κατάγματα σε αυχένα, στέρνο και πλευρά.

Και οι δύο νοσηλεύονται στο ΓΝ Λεμεσού, ενώ  όπως αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ, στον 44χρονο έγινε και αλκοτέστ το οποίο ήταν αρνητικό.

φωτογραφία από www.alphanews.live
φωτογραφία από www.alphanews.live

Όπως είπε ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού Μάριος Χαραλάμπους, τα θύματα δεν φαίνεται να φορούσαν ζώνες ασφαλείας και πρόσθεσε: «Υπήρξε μία σφοδρή σύγκρουση, πιθανόν να υπήρχε αυξημένη ταχύτητα, είναι και αυτό αντικείμενο διερεύνησης. Όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται, υπάρχει μαρτυρία που αξιολογείται».

Σύμφωνα με το omegalive.com.cy οι δύο ηλικιωμένοι ήταν με τα εγγόνια τους για το ρεβεγιόν και μετά την αλλαγή του χρόνου, η 27χρονη και ο 17χρονος τους επέστρεφαν στο σπίτι τους.

*φωτογραφίες από www.alphanews.live, βίντεο από omegalive.com.cy

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This