«Δεν τον άφησαν ούτε τον σταυρό του να κάνει»: Προκαλεί η Αλβανία στην υπόθεση Μπελέρη

Με τον βία και σπρώχνοντάς τον, τον οδήγησαν και πάλι στην κλούβα, με τους Αλβανούς αστυνομικούς να πατάνε πάνω στους τάφους!

Must Read

Συνεχίζουν οι προκλήσεις της Αλβανίας στην υπόθεση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη. Επιχειρώντας να περάσουν προς τα έξω ότι αποτελούν… κράτος δικαίου (εδώ γελάμε ηχηρά!), του έδωσαν άδεια να παραστεί στο νεκροταφείο που κηδευόταν η γιαγιά του.

Και ενώ η νομοθεσία προβλέπει άδεια 48 ωρών, οι αλβανικές Αρχές του έδωσαν 6 ώρες για να καταλήξουν στην… 5λεπτη παρουσία του στο νεκροταφείο, με τους αστυνομικούς να τρέμουν μόλις άρχισαν οι κάτοικοι της Χειμάρρας τα υπέρ του συνθήματα.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε ο αδερφός του, Λεονάρδο, στον ΑΝΤ1:

«Η αλβανική νομοθεσία προβλέπει άδεια για 48 ώρες. Η άδεια η οποία δόθηκε στον Φρέντη ήταν για 6 ώρες. Δυστυχώς τον άφησαν για 5 λεπτά. Τα βίντεο που είδατε, την ώρα που τον έβγαλαν από την κλούβα μέχρι την ώρα που τον ξαναέβαλαν βιαίως μέσα στην κλούβα για να φύγει από την Χειμάρρα. Δυστυχώς, η άδεια που τον άφησαν ήταν μόνο 5 λεπτά. Και σε όλη την διάρκεια ήταν δεμένος με χειροπέδες και με αστυνομικό δίπλα. Ήταν δεμένος με χειροπέδες και δεν τον άφησαν να κάνει ούτε τον σταυρό του. Εμείς προσπαθούσαμε από την προηγούμενη ημέρα να μας δοθεί η άδεια μέσω των δικηγόρων. Δυστυχώς μας ανακοινώθηκε δύο ώρες πριν από την ταφή της γιαγιάς».

Ο Φρέντι Μπελέρης ήταν περικυκλωμένος από δεκάδες οπλισμένους αστυνομικούς και όταν ακούστηκαν τα πρώτα συνθήματα, με τον βία και σπρώχνοντάς τον, τον οδήγησαν και πάλι στην κλούβα, κάτω από τα γιουχαίσματα του κόσμου.

Οι Αλβανοί αστυνομικοί πάτησαν ακόμη και πάνω σε τάφους, με τις κλούβες να μην μπορούν να προχωρήσουν και τους κατοίκους της Χειμάρρας να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This