Σύγκρουση λεωφορείου με τουρκική νταλίκα στην Βουλγαρία – Οκτώ Έλληνες τραυματίες

Οδηγός του φορτηγού είναι ένας 50χρονος Τούρκος

Must Read

Ρουμανικό τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε την Τρίτη με νταλίκα που οδηγούσε Τούρκος στην Βουλγαρία και βγήκε εκτός δρόμου. Δέκα άνθρωποι τραυμαστίστηκαν κατά την πρόσκρουση, οκτώ Έλληνες και δύο Ρουμάνοι.

Τραυματίστηκαν ο οδηγός και επιβαίνοντες στο λεωφορείο, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στο Ruse. Οι υπόλοιπα εξετάστηκαν επί τόπου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το βουλγαρικό υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι το ατύχημα στην περιοχή Μπόροβο έγινε γύρω στις 12:20 μμ τοπική ώρα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές, πυροσβεστικές και ομάδες έκτακτης ανάγκης.

Το λεωφορείο με οδηγό έναν 36χρονο κινούνταν προς την κατεύθυνση της Byala και σε μια αριστερή στροφή συγκρούστηκε με ένα τουρκικό φορτηγό, το οποίο κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Οδηγός είναι ένας 50χρονος άνδρας.

Οι ζωές των τραυματιών δεν κινδυνεύουν. Οκτώ Έλληνες και δύο Ρουμάνοι, ένας εκ των οποίων είναι ο οδηγός του λεωφορείου τραυματίστηκαν, 6 άνδρες και 4 γυναίκες. Ο νεότερος είναι 18 ετών και ο μεγαλύτερος 63 ετών. Μια 62χρονη γυναίκα με τραυματισμό στο κεφάλι βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και πρόκειται να χειρουργηθεί.

Πηγή φωτό: facebook

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This