Με εντολή Σούνακ επιπλέον στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία

«Ο Πούτιν δεν θα σταματήσει τίποτα για να επιτύχει τον στόχο του να εξαλείψει την ελευθερία και τη δημοκρατία. Δεν θα τον αφήσουμε να κερδίσει»

Must Read

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ρίσι Σούνακ, «σε όλους εκείνους τους Ουκρανούς που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν στις βάρβαρες ρωσικές αεροπορικές επιδρομές κατά την περίοδο των Χριστουγέννων».

Αφού επανέλαβε πως είναι σταθερή η θέση του Ηνωμένου Βασιλείου να στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας, ανέφερε: «Οι ηγέτες συζήτησαν τις πρόσφατες εξελίξεις στη σύγκρουση, συμπεριλαμβανομένης της προόδου στη Μαύρη Θάλασσα και της επιτυχίας της ουκρανικής αεράμυνας, που ενισχύεται από πυραύλους εδάφους-αέρος που παρέχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο».

Τόνισε ότι η παροχή βοήθειας θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 και έδωσε εντολή για τη συνέχιση στρατιωτικής και διπλωματικής υποστήριξης στην Ουκρανία, μεταξύ άλλων και με επιπλέον παραδόσεις οπλικών συστημάτων.

«Αυτές οι εκτεταμένες επιθέσεις στις πόλεις της Ουκρανίας δείχνουν ότι ο Πούτιν δεν θα σταματήσει τίποτα για να επιτύχει τον στόχο του να εξαλείψει την ελευθερία και τη δημοκρατία. Δεν θα τον αφήσουμε να κερδίσει. Πρέπει να συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό της Ουκρανίας – για όσο χρόνο χρειαστεί» έγραψε στον λογαριασμό του στο Χ ποστάροντας σχετική ανάρτηση του Ουκρανού Προέδρου Ζελένσκι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This