ΗΠΑ: Μαθητής του σχολικού συγκροτήματος ο δράστης της αιματηρής επίθεσης

Τραυμάτισε τον διευθυντή του σχολείου και δύο μαθητές και κατόπιν αυτοκτόνησε

Must Read

Τρία άτομα πρόλαβε να τραυματίσει ο δράστης της πρωινής ένοπλης επίθεσης στο σχολικό συγκρότημα Perry High School της Αϊόβα των ΗΠΑ, προτού στρέψει το όπλο του πάνω του και τραβήξει τη σκανδάλη, για να σωριαστεί νεκρός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dailymail.co.uk, φέρεται πως πρόκειται για τον Dylan Butler (κεντρική φωτο, ένθετη), τελειόφοιτο μαθητή στο εν λόγω σχολικό ίδρυμα, ο οποίος άνοιξε πυρ μέσα στις εγκαταστάσεις του, τραυματίζοντας δύο μαθητές και τον διευθυντή του, με τον τελευταίο να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί.

Το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στο Perry High School συνέπεσε με την επιστροφή των μαθητών από τις χειμερινές τους διακοπές και, για καλή τους τύχη, την ώρα που σημειώθηκε στο χώρο βρίσκονταν ελάχιστοι μαθητές και εκπαιδευτικοί, καθώς ακόμη δεν είχαν ξεκινήσει τα μαθήματα.

^

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This