Μακελειό στην Αϊόβα: Νεκρός ο δράστης των πυροβολισμών στο σχολικό συγκρότημα

Must Read

Παρά το γεγονός ότι οι πρώτες μαρτυρίες από το νέο αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς στις ΗΠΑ, έκαναν λόγο για δεκάδες θύματα, οι πρώτες επίσημες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ένας νεκρός -πιθανότατα ο δράστης- και δύο τραυματίες.

«Δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος για τους κατοίκους», διαβεβαίωσε ο σερίφης Άνταμ Ινφάντε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το οποία αναφέρει πως, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά δίκτυα CNN και NBC News, ο δράστης είναι νεκρός, πιθανότατα έχοντας αυτοπυροβοληθεί. «Ευτυχώς, υπήρχαν ελάχιστοι μαθητές και εκπαιδευτικοί στο σχολείο» επειδή ήταν ακόμη πολύ πρωί και τα μαθήματα δεν είχαν αρχίσει, επισήμανε ο σερίφης.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο σχολικό συγκρότημα Perry High School στην ομώνυμη κωμόπολη της Αϊόβα, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ εντός του, με τις αστυνομικές Αρχές να αποκλείουν τους γύρω δρόμους και ένα ιατρικό ελικόπτερο να προσγειώνεται στο σημείο. Σύμφωνα με την «Daily Mail» επιτόπου έσπευσαν τουλάχιστον πέντε ασθενοφόρα και δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σήμερα, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, είναι η πρώτη μέρα επιστροφής  στα μαθήματά τους μετά τις χειμερινές τους διακοπές για τους μαθητές του εν λόγω σχολικού συγκροτήματος. Η Αϊόβα, εξάλλου, είναι η πρώτη πολιτεία όπου θα οργανωθούν προκριματικές εκλογές για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, σε 11 ημέρες.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:
^

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This