Οι πιο απίθανες κλεψιές από ξενοδοχεία για το 2023

Και τι δεν άρπαξαν

Must Read

Ξάφρισαν ό,τι βρήκαν στο διάβα τους… Από μικροκλοπές και μεγαλοκλεψιές άλλο τίποτα!

Στα ξενοδοχεία εξάλλου έχει φτάσει να είναι… σύνηθες φαινόμενο η κλεψιά αντικειμένων. Κάθε λογής αντικειμένων, μέχρι και ό,τι δεν φαντάζεται ο κοινός νους.  Ορισμένοι έχουν πρωτοτυπήσει, φτάνοντας στο σημείο να ξεφορτώνουν ακόμα και πάγκους σάουνας μέχρι και μουσικά όργανα! Έχουν κάνει επιστήμη την αρπαγή. Και δεν ενοχλούνται από πιθανή παρουσία κάμερας.

Η Wellness Heaven απευθύνθηκε σε 1.376 διευθυντές ξενοδοχείων, το 2023 και ρώτησε ποια αντικείμενα κλέβονται πιο συχνά από τους πελάτες. Δείτε τις πιο εξωφρενικές κλοπές αλλά και τις προτιμήσεις τον επισκεπτών… ανάλογα με την εθνικότητά τους. Οι αναφορές χρήζουν συζήτησης. Να σημειωθεί πως η Wellness Heaven ιδρύθηκε το 2006 από τον κβαντικό φυσικό Δρ. Tassilo Keilmann και είναι ιστότοπος αξιολόγησης σπα και πολυτελών ξενοδοχείων σε Ευρώπη και Ασία.

Η συμπεριφορά των Γερμανών και των Βρετανών είναι πιο… απλή, καθώς προτιμούν να αρπάζουν πετσέτες, μπουρνούζια και προϊόντα περιποίησης. Οι Αυστριακοί έχουν άλλη οπτική και αντίληψη. Βάζουν στο μάτι τα πιάτα και τις μηχανές καφέ. Αυτά εμφανίζονται ψηλά στην λίστα και την κατάταξη των κλοπιμαίων τους. Για τους Αμερικανούς τα μαξιλάρια και… οι μπαταρίες είναι τα αγαπημένα τους. Οι Ιταλοί «επιλέγουν» ποτήρια κρασιού ως σουβενίρ από τα ξενοδοχεία, ενώ το… πιστολάκι μαλλιών είναι στην κορυφή για της ελβετικής προτίμησης. Οι Γάλλοι, σαν άλλοι Αρσέν Λουπέν, κλέβουν με πιο εντυπωσιακό τρόπο. Έλκονται κυρίως από τηλεοράσεις και τηλεχειριστήρια! Οι Ολλανδοί βλέπουν πρακτικό όφελος… Εστιάζουν σε λαμπτήρες και χαρτί υγείας. Για να μην ξεμείνουν σε ώρα ανάγκης.

Άλλοι πάλι κατάφεραν να κλέψουν είδη μπάνιου, το κεφάλι από ντους υψηλής πίεσης, ένα ντους με υδρομασάζ, κάθισμα τουαλέτας, σωλήνα αποχέτευσης ή ακόμα και έναν ολόκληρο νεροχύτη! Ξενοδόχος από την Ιταλία, είπε: «Μόλις περπάτησα μέσα στο λόμπι, παρατήρησα ότι κάτι έλειπε και αμέσως μετά έμαθα ότι τρεις άγνωστοι άντρες με φόρμες είχαν αφαιρέσει το πιάνο, και φυσικά δεν το ξαναείδαμε». Σε ξενοδοχείο στην Αγγλία επισκέπτης είχε αφαιρέσει τον… αριθμό από την πόρτα του δωματίου! Σε ξενοδοχείο στη Γαλλία επισκέπτης συνελήφθη να προσπαθεί να κλέψει το κεφάλι ενός κάπρου (ταρριχευμένου αγριογούρουνου) που κρέμονταν στον τοίχο. Έπειτα έλαβε σπίτι του το λάφυρο. Κάποιοι αγόρασαν το πολύτιμο κομμάτι από το ξενοδοχείο και του το έστειλαν πακέτο για γαμήλιο δώρο! Για να μην του λείψει.

Σε ξενοδοχείο δε στο Σάλτσμπουργκ (Αυστρία-Ελβετία) έκλεψαν τα ξύλινα παγκάκια σάουνας. Ιδιοκτήτης καταλύματος στην Γερμανία ανέφερε πώς εξαφανίστηκε ως δια μαγείας ολόκληρο στερεοφωνικό σύστημα! Η διοίκηση ενός θερέτρου στις Μαλδίβες αναφέρει ότι αγοράζει νέες συνθέσεις λουλουδιών συνεχώς για να αντικαταστήσει αυτές… που απουσιάζουν. Όσο για την πιθανότητα κλοπής υπολογιστών tablet σε ξενοδοχεία 5 αστέρων είναι 6 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με την κατηγορία των 4 αστέρων. Επίσης, τα έργα τέχνης είναι δημοφιλή αντικείμενα σε πολυτελή καταλύματα. Οι τηλεοράσεις και τα στρώματα κλέβονται επίσης πολύ συχνά από ξενοδοχεία 5 αστέρων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This