Βέλγιο: 9χρονος εντοπίστηκε κλειδωμένος σε δωμάτιο 2 τετραγωνικών – Υπαίτιοι η μητέρα και ο πατριός του!

Του επέτρεπαν να βγει μόνο για να φάει λίγο τοστ

Must Read

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση που τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρω του κόσμου και αφορά σε ένα αγόρι μόλις 9 ετών στο Βέλγιο. Όπως αποκάλυψε η βελγική αστυνομία το 9χρονο παιδί εντοπίστηκε κλειδωμένο σε σκοτεινό δωμάτιο δύο τετρατωνικών μέτρων στο Μαρσινέλ της πόλης Σαρλερουά, όπου ζούσε σε άθλιες συνθήκες.

Η εισαγγελία του Σαρλερουά, σε ανακοίνωσή της, επισημαίνει ότι ο 9χρονος μπορεί  να βρισκόταν κλειδωμένος για εβδομάδες ίσως και για μήνες! Υπαίτιοι για τις σοκαριστικές συνθήκες κράτησης και διαβίωσης του παιδιού είναι η μητέρα και ο πατριός του, για τους οποίος εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Η φρίκη που ζούσε ο 9χρονος αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα βελγικά ΜΜΕ, μετά από καταγγελία, με τις βελγικές αρχές να ανακαλύπτουν το μικρό παιδί κλειδωμένο στο σπίτι της οικογένειας, στο Μαρινέλ, την περασμένη Τετάρτη.

«Βρισκόταν μέσα σε ένα πολύ μικρό χώρο, δύο τετραγωνικών μέτρων. Ήταν κλεισμένο μέσα εκεί, στο σκοτάδι για εβδομάδες, ακόμη και για μήνες. Στο παιδί επιτρεπόταν να βγει μόνο για να φάει λίγο τοστ. Δεν έδειξε σημάδια υποσιτισμού ή σωματικά τραύματα που σχετίζονται με ξυλοδαρμούς. Θα γίνουν πιο ολοκληρωμένες εξετάσεις για να αξιολογηθεί σε βάθος η κατάσταση της υγείας του», σχολίασε σήμερα το γραφείο του εισαγγελέα του Σαρλερουά.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στη μητέρα του 9χρονου και τον πατριό του οι οποίοι κατηγορούνται για απαγωγή, στέρηση τροφής, χτυπήματα και πληγές και απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση.

Τις επόμενες ημέρες οι δύο κατηγορούμενοι θα παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστηρίου του Σαρλερουά, το οποίο θα αποφασίσει εάν θα παραμείνουν ή όχι σε προληπτική κράτηση.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This