Από τον Επστάιν στον κορωνοϊό και την Ουκρανία: Ο πασίγνωστος «βιολόγος» και ο βιαστής

Must Read

Στην σκιά του δεύτερου γύρου αποκαλύψεων για τον Επστάιν, έρχεται στην επιφάνεια η περίεργη σχέση που συνδέει το (νεκρό πλέον) παιδοβιαστή με τον πασίγνωστο βιολόγο, προφήτη της πανδημίας, τον οποίο οι Ρώσοι κατονόμασαν ως ηθικό αυτουργό του κορονοϊού!

Πρόκειται φυσικά για τον Νέιθαν Γουλφ. Ο οποίος την φωτογραφία ποζάρει με την συνεργό του Επστάιν που βρίσκεται ήδη στις φυλακές…

Ο Γουλφ είναι κορυφαίος Αμερικανός ιολόγος και ιδρυτής της διαβόητης METABIOTA! Της αμερικανικής εταιρείας που σύμφωνα με το Κρεμλίνο, είχε ανοίξει τα βιοεργαστήρια στην Ουκρανία με σκοπό την δημιουργία βιολογικών όπλων, όπως ο κορονοϊός. Φυσικά, οι ΗΠΑ αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή των εργαστηρίων – που όμως παραδέχθηκαν ότι υπήρχαν – με δημιουργία βιολογικών όπλων.

Η METABIOTA ειναι όντως η εταιρεία βιολογικών εργαστηρίων που χρηματοδοτήθηκε από τον Μπάιντεν μέσω της Rosemont Seneca, μελετώντας τους κορονοϊούς νυχτερίδων στην Ουκρανία περίπου το 2014, μέσω του έργου PREDICT μέσω της USAID.

 

Εκτός από ιδρυτής της Metabiota, ο Γουλφ είναι μέλος του WEF, υπάλληλος του Υπουργείου Ανάπτυξης, συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο της EcoHealth Alliance του διαβόητου Peter Daszak (που συμμετείχε ενεργά στο σκανδαλο της Wuhan), που χρηματοδοτείται από την DARPA, το Ίδρυμα Gates.

Ο Γουλφ χρηματοδότησε το έργο TerraMar της Ghislaine Maxwell, της συνεργού του Επστάιν μαζί με τους Clintons, μέλος του Το Ίδρυμα Edge που συλλέγει μικρόβια και στεγάζει ιούς ζώων σε όλο τον κόσμο.

Βάσει αυτών των στοιχείων η Ρωσία τον κατηγόρησε ευθέως ότι ήταν ο βασικός εμπλεκόμενος στη δημιουργία του SARS-CoV-2 από έναν κορονοϊό νυχτερίδων που ανακάλυψε στην Ουκρανία.

Το βιβλίο του Γουλφ που προφήτευε την πανδημία!

Η «προφητεία» της πανδημίας και ο Επστάιν!

Το 2011 ο Νέιθαν Γουλφ γράφει ένα βιβλίο που ονομάζεται:

“The Viral Storm: The Dawn of a New Pandemic Age”

»Η καταιγίδα των ιών. Η αυγή μίας νέας πανδημικής εποχής»

Ήταν το βιβλίο που ενέπνευσε και την γνωστή ταινία, της οποίας το «σενάριο» έγινε πραγματικότητα την εποχή της πανδημίας του κορονοϊού.

Από τους 16 φίλους που ο συγγραφέας ευχαριστεί στο συγκεκριμένο βιβλίο, ξεχωρίζει ένα όνομα:

Τζέφρι Επστάιν!

Οι αποκαλύψεις αυτές έχουν δημιουργήσει ένα κύμα θεωριών για την σχέση του Επστάιν με τον άνθρωπο που «προέβλεψε» και σύμφωνα με τους Ρώσους, συμμετείχε στην δημιουργία της πανδημίας.

Στα αμερικανικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γίνεται ακόμα και ο ακόλουθος παραλληλισμός, μεταξύ του Επστάιν και της πανδημίας:

-Ιούλιος 2019: Συνελήφθη ο Έπσταϊν
-Αύγουστος 2019: Ο Έπσταϊν «αυτοκτονεί»
-Νοέμβριος 2019: Ξεκινά η πανδημία στη Γουχάν

Ένας ευφάνταστος συγγραφέας, θα μπορούσε να γυρίσει μία νέα ταινία, με τίτλο «βιαστές, εκβιασμοί και πανδημία»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This