Αδιανόητο έγκλημα στην Σλοβακία: Σεφ ξερίζωσε την καρδιά της συντρόφου του και την τεμάχισε!

Ο πατέρας του είχε καταδικαστεί σε θάνατο γιατί είχε δολοφονήσει δύο γυναίκες

Must Read

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την κτηνωδία που εκτυλίχθηκε στην Σλοβακία, όπου ένας σεφ δολοφόνησε και τεμάχισε την 48χρονη σύντροφό του! Το πλέον αδιανόητο είναι το γεγονός, ότι φέρεται να ξερίζωσε την καρδιά της!

Το κουβάρι της σοκαριστικής υπόθεσης, που έχει «παγώσει» την χώρα, άρχισε να ξετυλίγεται όταν η Αστυνομία βρήκε τα λείψανα της 48χρονης Patricia στο διαμέρισμα που μοιραζόταν με τον φίλο της, Jozef Hanuska, στην Μπρατισλάβα. Στο ίδο δωμάτιο υπήρχε ένας κουβάς με τα όργανα της, ενώ ο δολοφόνος είχε τοποθετήσει ένα βρετανικό διαβατήριο πάνω σε ένα σεντόνι που είχε ρίξει πάνω από το πτώμα που βρέθηκε ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι.

Μάλιστα, γείτονες εξήγησαν πως το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά, ενώ άκουγαν απειλές του σεφ ότι θα της ξεριζώσει το κεφάλι. «Δεν τους γνώριζα προσωπικά, αλλά ήξερα γι’ αυτούς» δήλωσε μία γειτόνισσα και συμπλήρωσε: «Ήξερα ότι επρόκειτο για ανθρώπους που είχαν πρόβλημα με το αλκοόλ και ότι υπήρχαν συχνές διαφωνίες μεταξύ τους».

Υποστήριξε ότι θα αυτοκτονήσει

Η αστυνομία κλήθηκε από συγγενή του άνδρα, ο οποίος έλαβε μήνυμα από αυτόν που έλεγε πως θα αυτοκτονούσε. Ωστόσο τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη τελικά μέσα σε ένα κελάρι που κρυβόταν. Το Σάββατο τελικά του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την φρικτή δολοφονία.

«Εργάζομαι στον τομέα της γαστρονομίας για πάνω από 20 χρόνια, γι’ αυτό τολμώ να πω ότι η μαγειρική δεν είναι η δουλειά μου, αλλά η ζωή μου», είπε ο άνδρας, περιγράφοντας τον εαυτό του.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο πατέρας του 48χρονου είχε συλληφθεί και εκτελεστεί το 1979 για την δολοφονία δύο γυναικών που είχε γνωρίσει σε πάρτι. Ο «στραγγαλιστής της Μπρατισλάβα» όπως είχε ονομαστεί τότε ο Στέφαν Πάντι είχε πάει τις δύο γυναίκες στο διαμέρισμά του και όταν εκείνες αρνήθηκαν να κάνουν σεξ μαζί του είχε στραγγαλίσει με τη ζώνη του τη μια ενώ τη δεύτερη την σκότωσε με παρόμοι τρόπο αφού την βίασε.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This