Ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε τηλεοπτικό στούντιο στον Ισημερινό!

Διέκοψαν ζωντανή μετάδοση και κράτησαν ομήρους δημοσιογράφους και προσωπικό

Must Read

Σκηνές χάους σε ζωντανή μετάδοση παρακολούθησαν σήμερα το απόγευμα οι τηλεθεατές ενημερωτικής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού TC στην πόλη Γκουαγιακίλ στον Ισημερινό, όταν ομάδα ένοπλων κουκουλοφόρων εισέβαλε στο στούντιο.

Στο χώρο επικράτησε πανικός, με τους τηλεθεατές να βλέπουν εμβρόντητοι τα μέλη της ομάδας των κουκουλοφόρων να διατάζουν το προσωπικό της δημόσιας τηλεόρασης να πέσει στο πάτωμα. Οι εικόνες ομηρίας δημοσιογράφων και άλλων εργαζόμενων του σταθμού μεταδόθηκαν απευθείας από το τηλεοπτικό αυτό δίκτυο, προτού διακοπεί απότομα η ζωντανή μετάδοση.

Στα πλάνα που μεταδόθηκαν, εμφανίζονται εισβολείς να καταγράφουν τα καθέκαστα με τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ αρκετοί κάνουν χαρακτηριστικές χειρονομίες που παραπέμπουν σε μέλη εγκληματικών συμμοριών που συνδέονται με τη διακίνηση ναρκωτικών και σκορπούν τρόμο στη χώρα αυτή της Λατινικής Αμερικής. «Μπήκαν για να μας σκοτώσουν. Θεέ μου προστάτευσέ μας», ήταν το μήνυμα που πρόλαβε να στείλει σε ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου ένας από τους δημοσιογράφους που κρατούνταν όμηροι.

Το… θερμό αυτό επεισόδιο έληξε με επέμβαση της αστυνομίας, η οποία, σε μήνυμά της προς τον Τύπο, ανέφερε πως «οι μονάδες της εθνικής αστυνομίας ειδοποιήθηκαν γι’ αυτήν την εγκληματική ενέργεια και βρίσκονται ήδη στο σημείο».

Ο Ισημερινός βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την προ τριών ημερών απόδραση του βαρόνου των ναρκωτικών με το παρατσούκλι «Φίτο». Ο 44χρονος κακοποιός θεωρείται ύποπτος συμμετοχής στη δολοφονία του υποψηφίου για την προεδρία της χώρας Fernando Villavicencio.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This