Νεκρός άμαχος στον Λίβανο από ισραηλινή οβίδα, ενώ βρισκόταν στην αυλή του

Σχεδόν καθημερινές είναι πλέον οι εχθροπραξίες του ισραηλινού στρατού και της Χεζμπολάχ

Must Read

Οβίδα του ισραηλινού στρατού σκότωσε άμαχο στον Λίβανο, την ώρα που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του, όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Κάφαε Κίλα, Χασάν Σέγετ και μετέδωσε το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου (NNA).

Ο δήμαρχος σημείωσε με νόημα πως ο νεκρός άντρας, ονόματι Χασάν Αλί Ταουίλ, δεν είχε καμία σχέση με οποιαδήποτε παράταξη ή κίνημα, εννοώντας πως δεν είχε σχέση με τη Χεζμπολάχ.

Σχεδόν καθημερινές είναι πλέον οι εχθροπραξίες του ισραηλινού στρατού και της Χεζμπολάχ του Λιβάνου, με 188 νεκρούς – εκ των οποίων 141 μαχητές της Χεζμπολάχ και περισσότεροι από 20 άμαχοι, συμπεριλαμβανομένων τριών δημοσιογράφων – σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Το δε Ισραήλ αριθμεί 14 νεκρούς, εκ των οποίων εννέα στρατιώτες.

Οι συγκρούσεις εντάθηκαν μετά την επίθεση στις 2 Ιανουαρίου στα νότια προάστια της Βηρυτού, όπου σκοτώθηκε ο Σάλεχ αλ Αρούρι δεύτερος στην ιεραρχία της Χαμάς και άλλα έξι μέλη της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This