Βρετανίδα νίκησε τον καρκίνο με… γκι

Must Read

Έναν εναλλακτικό τρόπο προστασίας από τον καρκίνο υποστηρίζει ότι έχει βρει 51χρονη Βρετανίδα, η οποία κάνει ενέσεις… γκι για να αποτρέψει τυχόν υποτροπή της νόσου.

Η Αλι Μπέιλις , η οποία πάσχει και από σκλήρυνση κατά πλάκας, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2014 και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή. Στην πορεία όμως, ανησυχώντας ότι η χημειοθεραπεία θα ήταν πολύ επιβαρυντική για τον αδύναμο οργανισμό της, αρνήθηκε να κάνει τις συμπληρωματικές θεραπείες που της προτάθηκαν, όπως η χημειοθεραπεία και οι ακτινοβολίες.

Ο σύζυγός της Μάικ, μηχανικός στο επάγγελμα, ανακάλυψε τις ενέσεις γκι και η Μπέιλς πιστεύει ότι αυτές απέτρεψαν την υποτροπή της νόσου τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Παρά το γεγονός ότι το βρετανικό σύστημα υγείας δεν εγκρίνει τέτοιου είδους εναλλακτικές θεραπείες, το ζευγάρι αποφάσισε να προμηθευτεί τη θεραπεία γκι, η οποία βασίζεται σε εκχύλισμα του χριστουγεννιάτικου φυτού, από τη Γερμανία. Το ετήσιο κόστος της αγωγής ανέρχεται σε 350 ευρώ και περιλαμβάνει τη χορήγηση δύο ενέσεων την εβδομάδα.

« Το γκι δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα»

«Ο κόσμος πιστεύει ότι το γκι είναι μόνο για τα Χριστούγεννα, όμως για εμένα είναι για όλο τον χρόνο. Οι γιατροί θεώρησαν ότι είμαστε τρελοί, δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί δεν ήθελα να κάνω τη χημειοθεραπεία που μου πρότειναν» ανέφερε, τονίζοντας ότι η σκλήρυνση κατά πλάκας έχει εξασθενίσει σημαντικά τον οργανισμό της.
«Ο Μάικ είναι απίθανος. Πέρασε εκατοντάδες ώρες online αναζητώντας εναλλακτικούς τρόπους για να κρατηθώ υγιής. Πιστεύω ότι θα ήμουν νεκρή χωρίς αυτόν και το γκι μου» εξηγεί η 51χρονη Μπέιλις.

Δείτε επίσης: Δείτε 10 προτάσεις για την πιο εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This