Κολομβία: Χειροπέδες σε 47χρονο που είχε διαρρήξει θυρίδες σε τράπεζα στη Νέα Σμύρνη

Σε βάρος του είχαν εκδοθεί Ερυθρές Αγγελίες από την Interpol

Must Read

Στα πάτρια εδάφη του συνελήφθη 47χρονος Κολομβιανός που στις 8 Ιουλίου 2022 είχε διαρρήξει, μαζί με συνεργούς του, θυρίδες σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Σμύρνη.

Ο 47χρονος, που φέρεται να είναι μέλος της συμμορίας που ξάφρισε πέντε θυρίδες από την εν λόγω τράπεζα, εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 10 Ιανουαρίου στην Κολομβία από τις τοπικές αρχές μετά από Ερυθρά Αγγελία της Interpol.

Η διάρρηξη στο υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Σμύρνη είχε εξιχνιαστεί στις 31 Μαρτίου του 2023 από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και είχαν ταυτοποιηθεί ως δράστες τρεις Κολομβιανοί ηλικίας 47, 43 και 47 ετών.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Παράλληλα η ΕΛΑΣ είχε πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης για τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, ενώ εκδόθηκαν και Ερυθρές Αγγελίες από την Interpol.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στις 11 Απριλίου του 2023 είχε εντοπιστεί και συλληφθεί στη Σουηδία από τις Αρχές της χώρας, δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, ο επίσης 47χρονος συνεργός του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This