Γιος Μαραντόνα: «Ξέρω πώς και ποιος σκότωσε τον πατέρα μου»

Σοβαρές καταγγελίες

Must Read

Η υπόθεση Ντιέγκο Μαραντόνα δεν θα κλείσει έτσι απλά.

Σοβαρές καταγγελίες υπήρξαν από τον γιο του θρυλικού Ντιεγκίτο, ο οποίος δήλωσε σίγουρος πως σκότωσαν τον πατέρα του από εγκληματική αμέλεια. Υποστηρίζει δε πως έχει μια υπόνοια για τον πραγματικό ένοχο!

Θυμίζουμε, ο Ντιέγκο έφυγε στις 25 Νοεμβρίου του 2020 μετά από ανακοπή καρδιάς, όμως οι συνθήκες του θανάτου του «Θεού της μπάλας» εξακολουθούν να γεννούν ερωτηματικά προς την κοινή γνώμη.

Πριν από καιρό, οκτώ γιατροί και νοσηλευτές παραπέμφθηκαν σε δίκη κατηγορούμενοι για απλή ανθρωποκτονία με ενδεχόμενη πρόθεση κι ενώ πόρισμα ιατρικού συμβουλίου είχε αποφανθεί πως τα μέλη της ιατρικής του ομάδας είχαν αγνοήσει απερίσκεπτα τα σημάδια κινδύνου ζωής του Αργεντινού σταρ!

Όσες περισσότερες λεπτομέρειες έβγαιναν στο φως της δημοσιότητας, τόσο μεγάλωνε και η οργή του κόσμου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο γιος του εκλιπόντος, Ντιέγκο Σινάγκρα, ο οποίος διαβεβαίωσε πως σκότωσαν τον πατέρα του, προσθέτοντας μάλιστα πως γνωρίζει τον ένοχο.

«Υπάρχει έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Εμείς – τα παιδιά του – έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη της Αργεντινής. Είμαι πεπεισμένος ότι δεν έπρεπε να είχε τελειώσει έτσι. Σκότωσαν τον πατέρα μου. Δεν είναι δουλειά μου να πω ποιος το έκανε, έχω μια ιδέα αλλά δεν μπορώ να το πω. Τον άφησαν στην μοίρα του, ενώ θα μπορούσαν να είχαν κάνει κάτι. Έδωσα μια υπόσχεση: Θα παλεύω για δικαιοσύνη μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής μου» είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This