Στη δημοσιότητα το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ – οδοιπορικό του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τη Νιγηρία!

Η εξομολόγηση του Γιάννη

Must Read

Μία ιστορία ζωής, δύο πατρίδες, ένας πρωταγωνιστής!

Το ντοκιμαντέρ με το οδοιπορικό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Νιγηρία είναι στον (διαδικτυακό) «αέρα». Και έχει τίτλο «Ugo»…

Ο Giannis επισκέφθηκε την αφρικανική χώρα και δεύτερη πατρίδα του (και βέβαια πατρίδα των γονιών του) το περασμένο καλοκαίρι, για πρώτη φορά! Και όσα βίωσε εκεί, συναρμολογήθηκαν σε ένα συγκλονιστικό και καθηλωτικό ντοκιμαντέρ, με την ονομασία «Ugo». Το νιγηριανό όνομα δηλαδή που έχει λάβει ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ και των Μιλγουόκι Μπακς, πέρα με το ελληνικό Γιάννης φυσικά, που τον έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο.

«Οι πιο πολλοί με ξέρουν με το ελληνικό μου όνομα, Γιάννης. Αλλά το νιγηριανό μου όνομα είναι Ούγκο. Το ξέρω, είμαι Νιγηριανός. Δεν μπορώ να είμαι απ’ αυτούς που δεν γυρίζουν πίσω. Είναι μέρος αυτού που είμαι. Και δεν μπορώ να ξέρω ποιος είμαι, αν δεν γνωρίζω πώς ξεκίνησε η ιστορία μου», αναφέρει ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδος αστέρας στο σχετικό τρέιλερ που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στα social media!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This