Βλάβη στο αεροσκάφος του Άντονι Μπλίνκεν που θα τον μετέφερε από το Νταβός στις ΗΠΑ

Τον μετέφεραν στη Ζυρίχη με ελικόπτερο για να μπορέσει να πετάξει

Must Read

Η επιστροφή του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, από το Νταβός είχε προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη, αλλά το αεροπλάνο του δεν ξεκίνησε ποτέ για το ταξίδι της επιστροφής.

Και αυτό γιατί το αεροσκάφος παρουσίασε σοβαρή βλάβη. Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το Νταβός και επιβιβάστηκε στο ειδικά τροποποιημένο Boeing 737. Εκεί ενημερώθηκε ότι το αεροσκάφος είχε κριθεί μη ασφαλές για πτήση, λόγω διαρροής οξυγόνου που είχε εντοπιστεί στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε.

Τελικά ένα μικρότερο αεροσκάφος τον μετέφερε στη Ζυρίχη ώστε να πάρει πτήση για τις ΗΠΑ, ενώ οι περισσότεροι βοηθοί του καθώς και δημοσιογράφοι έμειναν πίσω και θα γυρίσουν την Ουάσιγκτον με απλή πτήση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This