Τον χαβά του ο Ερντογάν: Θα διασφαλίσουμε την «Γαλάζια Πατρίδα»

Παρέστη στην καθέλκυση 4 νέων πλοίων του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού

Must Read

Σε κάθε ευκαιρία, μικρή ή μεγάλη τελετή και δημόσια παρουσία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επανέρχεται στο δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας». Ο πρόεδρος της Τουρκίας είναι σαν να χλευάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη που επαναλαμβάνει το θετικό κλίμα στις διμερείς σχέσεις.

O Ερντογάν παρέστη την Παρασκευή στην καθέλκυση 4 νέων πλοίων του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού στην Γιάλοβα και επανήλθε στο προσφιλές του θέμα αδειάζοντας το Μαξίμου για μια ακόμη φορά.

 «Με τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το ένοπλο μη επανδρωμένο σκάφος Marlin θα συνδράμει στην κυριαρχία μας στις θάλασσες, δημιουργώντας εμπιστοσύνη στους φίλους και φόβο στους εχθρούς. Πραγματοποιούμε όλες τις δράσεις μας πιστοί στο σύνθημα του Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσα, “Αυτός που κυριαρχεί στις θάλασσες κυριαρχεί στον κόσμο”. Με αυτή την αντίληψη έχουμε υλοποιήσει πολλά έργα για να διασφαλίσουμε την ‘Γαλάζια Πατρίδα’» τὀνισε.

Πηγή φωτό: Print Screen

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This