Χιού Γκραντ εναντίον Brexit

Must Read

Η νέα τάξη επιστρατεύει κάθε μέσο, προκειμένου να καταργήσει στην πράξη τα έθνη-κράτη. Δυο χρόνια μετά τη γενναία απόφαση των Βρετανών για έξοδο από το μετασοβιετικό κατασκεύασμα που αποκαλείται Ε.Ε., οι πολιτικοί υπάλληλοι των παγκοσμιοποιητών κάνουν ότι μπορούν για να εμποδίσουν το Brexit, επιστρατεύοντας για τον σκοπό αυτό ακόμα και αστέρες του κινηματογράφου.

Δείτε επίσης: Brexit: Στα αμερικανικά πρότυπα η είσοδος στη Μεγάλη Βρετανία!

Ο γνωστός ηθοποιός Χιού Γκραντ συμμετέχει στην εκστρατεία των εργατικών κατά του Brexit, πηγαίνοντας πόρτα πόρτα σε όλο το Λονδίνο. Ο ίδιος δηλώνει :«Είναι κάτι πολύ αντίθετο με εμένα. Ποτέ δεν είχα εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία πριν από τα 59 μου χρόνια. Αλλά αυτή την φορά, νομίζω ότι είναι διαφορετικό. Νομίζω ότι είμαστε αντιμέτωποι –και δεν θέλω να γίνω δραματικός– με μια εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δεν νομίζω ότι αυτό που έχει απομείνει στο Συντηρητικό Κόμμα, αφότου έδιωξαν οποιονδήποτε υπεύθυνο ή αξιοπρεπή ή υγιή, είναι κάτι που μπορώ να θεωρώ ως την κυβέρνηση της χώρας που αγαπώ».

Το γεγονός ότι ο βρετανικός λαός έχει ψηφίσει υπέρ του Brexit δεν φαίνεται να τον απασχολεί, όπως άλλωστε και ολόκληρη τη βρετανική ελίτ, που τάσσεται αναφανδόν υπέρ της παραμονής.

Στις δημοσκοπήσεις, πάντως, προηγείται ο Μπόρις Τζόνσον, καθώς ο αντιδημοκρατικός τρόπος με τον οποίο προσπαθούν οι ελίτ να βάλουν τρικλοποδιές στο Brexit έχει κάνει ακόμα και μετριοπαθείς οπαδούς της παραμονής να αλλάξουν στάση.

Το γεγονός, πάντως, είναι ότι τα μίντια και ο κινηματογράφος παραμένουν σταθερά δυο από τους βασικούς βραχίονες προπαγάνδας των παγκοσμιοποιητών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This