Λιώνει η άσφαλτος από τη ζέστη!

Must Read

Παρά το γεγονός ότι ακόμα είναι Ιούνιος, ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού έχει κάνει τα θερμόμετρα στη κεντρική και τη νότια Ευρώπη να «χτυπήσουν» κόκκινο! Με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν τους 40 βαθμούς Κελσίου,  οι κάτοικοι στη Γαλλία, τη  Γερμανία και την Ισπανία προσπαθούν με κάθε τρόπο να αντιμετωπίσουν τον πρωτοφανή καύσωνα.

Σε πολλές περιοχές της Γαλλίας τα σχολεία δεν λειτούργησαν ενώ αναβλήθηκαν για την άλλη εβδομάδα οι μαθητικές εξετάσεις. Παράλληλα, οι αρχές στο Παρίσι, τη Λυόν, το Στρασβούργο και τη Μασσαλία απαγόρευσαν την κυκλοφορία παλαιών οχημάτων, προκειμένου να αποφευχθεί η αύξηση των ατμοσφαιρικών ρύπων

Την ίδια ώρα στο Κόσεν της Γερμανίας, κοντά στα σύνορα με την Πολωνία, οι αρχές αναγκάστηκαν να μειώσουν τα όρια ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο καθώς η άσφαλτος άρχισε στη κυριολεξία να λειώνει, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών. Ανάλογη και η κατάσταση στο Ροστόκ της Βαλτικής θάλασσας, όπου ο καύσωνας λύγισε ακόμα και τις σιδηροδρομικές γραμμές!

Στο Μιλάνο της Ιταλίας, ο δήμος θα μοιράσει περισσότερα από 10.000 μπουκάλια νερό δωρεάν στους άστεγους και σε άλλους κατοίκους της πόλης που έχουν ανάγκη καθώς το επόμενο διήμερο αναμένεται να είναι καυτό και στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας.

Θερμοκρασίες – ρεκόρ αναμένονται και στην Ισπανία, όπου, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, στις 33 από τις συνολικά 50 περιφέρειες της χώρας ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 45 βαθμούς Κελσίου!

φωτό: Eurokinisi

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This