Έχουν βαλθεί να αφανίσουν την ανθρωπότητα!

Must Read

Οι κυβερνήσεις των χωρών μελών του ΝΑΤΟ και οι άμαχοι πληθυσμοί τους πρέπει να είναι προετοιμασμένες για έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας με τη Ρωσία τα επόμενα 20 χρόνια, δήλωσε ο επικεφαλής της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ, ναύαρχος Ρομπ Μπάουερ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εάν ξεσπάσει πόλεμος, θα πρέπει να κινητοποιηθεί μεγάλος αριθμός πληθυσμού, επομένως τα μέλη του ΝΑΤΟ πρέπει να είναι προετοιμασμένα. «Πρέπει να καταλάβουμε ότι βρισκόμαστε τώρα σε έναν κόσμο που δεν είναι αυτονόητος. Και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να προετοιμαστούμε για μια σύγκρουση με τη Ρωσία…  Πρέπει να έχετε ένα σύστημα που σας επιτρέπει να κινητοποιήσετε πολλούς ανθρώπους εάν πρόκειται για πόλεμο, είτε συμβεί είτε όχι», δήλωσε ο Μπάουερ.

Τόνισε ότι εκτός από την προετοιμασία για κινητοποίηση, οι χώρες του ΝΑΤΟ πρέπει να δημιουργήσουν παραγωγή όπλων και πυρομαχικών προκειμένου να τα παράγουν «αρκετά γρήγορα ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν τη σύγκρουση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This