Σκάνδαλο με τον υπουργό Άμυνας συγκλονίζει τις ΗΠΑ!

Επιβεβαίωση της αποκάλυψης του newsbreak.gr

Must Read

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Μάικ Ρότζερς, ζήτησε από τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν να καταθέσει ενώπιον  της επιτροπής, επειδή δεν ενημέρωσε έγκαιρα για την πρόσφατη νοσηλεία του, για την οποία δεν ενημερώθηκε ούτε ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν!

Πρόκειται για το θέμα που είχαμε αποκαλύψει: Σημάδια αποσύνθεσης στην κυβέρνηση Μπάιντεν: Τι πραγματικά συνέβη με τον υπουργό άμυνας

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν και οι ανώτεροι αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης δεν ενημερώθηκαν για τη νοσηλεία του Όστιν μέχρι τις 4 Ιανουαρίου και ο Όστιν κράτησε μυστική τη διάγνωσή μέχρι τις 9 Ιανουαρίου.

Ο Μπάιντεν ομολόγησε ότι «ο Όστιν έκανε λάθος», αλλά τόνισε ότι εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στον υπουργό Άμυνας του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This