Βρετανία: Η αστυνομία αγνόησε κλήση έκτακτης ανάγκης – Λίγο αργότερα εντοπίστηκαν 4 άτομα νεκρά μέσα σε σπίτι

Ανάμεσά τους δύο κοριτσάκια 7 και 12 ετών

Must Read

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία η είδηση ότι η αστυνομία αγνόησε κλήση έκτακτης ανάγκης από έναν άνδρα με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να εντοπιστούν νεκρά τέσσερα άτομα μέσα σε σπίτι στην κομητεία Νόρφολκ.

Οι αστυνομικές αρχές επιβεβαίωσαν το γεγονός με αποτέλσμα να έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων σε βάρος της βρετανικής αστυνομίας.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, στις 6 το πρωί η αστυνομία έλαβε κλήση ανάγκης από έναν άνδρα παρόλα αυτά οι αστυνομικοί δεν μετέβησαν στο σημείο, κάτι που έγινε μετά από μία δεύτερη κλήση από έναν κάτοικο της περιοχής ο οποίος κάλεσε την άμεση δράση μία ώρα αργότερα. Στις 7.15 π.μ. η αστυνομία εισάβαλε στο εν λόγω σπίτι όπου εντοπίστηκαν τέσσερα άτομα νεκρά. Πρόκειται για έναν 45χρονο και τις δύο ανήλικες κόρες του, ηλικίας 7 και 12 ετών, καθώς και μία 36χρονη γυναίκα τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα διενεργηθούν νεκροψίες και στις τέσσερις σορούς προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Όπως αναφέρουν γείτονες στη Daily Mail, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο 45χρονος πατέρας είχε δηλωθεί αγνοούμενος ωστόσο εντοπίστηκε αργότερα να περπατά κοντά στο σπίτι του, εκεί όπου έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή μαζί με τα παιδιά του. «Νομίζω ότι είχε προβλήματα ψυχικής υγείας τη στιγμή που χάθηκε, ο κόσμος γνώριζε πως δεν ήταν καλά τελευταία», είπε ένας γείτονας της οικογένειας.

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ ζήτησε από οποιονδήποτε μπορεί να βρισκόταν στην περιοχή νωρίτερα εκείνο το πρωί να δώσει πληροφορίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This