Ισραήλ: «Ντου» συγγενών ομήρων στη Βουλή μετά το «όχι» Νετανιάχου στην ειρηνευτική πρόταση της Χαμάς

Must Read

Στην Κνεσέτ, τη Βουλή του Ισραήλ, εισέβαλαν σήμερα Δευτέρα συγγενείς πολιτών και στρατιωτικών που κρατούνται όμηροι στη Λωρίδα της Γάζας, εξοργισμένοι από το γεγονός ότι ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ανακοίνωσε χθες βράδυ πως απορρίπτει τη νέα ειρηνευτική πρόταση της Χαμάς.

Οι «εισβολείς» διέκοψαν τη συνεδρίαση της επιτροπής Οικονομικών στο κοινοβούλιο, εισβάλοντας με πλακάτ και απαιτώντας να υπάρξει άμεσα μια συμφωνία για την απελευθέρωση των ομήρων, με το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού να τους απαντά εκ μέρους του Νετανιάχου πως «δεν υπάρχει πραγματική πρόταση από τη Χαμάς. Δεν είναι αλήθεια. Το λέω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ, γιατί υπάρχουν τόσες πολλές λανθασμένες δηλώσεις, που σίγουρα είναι οδυνηρές για εσάς. Αντίθετα, υπάρχει μια πρωτοβουλία από την πλευρά μας, για την οποία δεν θα επεκταθώ».

Οι συγγενείς των ομήρων αυξάνουν διαρκώς τις πιέσεις τους προς την ισραηλινή κυβέρνηση να προχωρήσει σε μια συμφωνία που θα φέρει πίσω τους δικούς τους ανθρώπους, ιδιαίτερα μετά και τις έντονες φήμες πως κάποιοι από αυτούς έχουν σκοτωθεί από τους σφοδρούς ισραηλινούς βομβαρδισμούς στον παλαιστινιακό θύλακα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This