Βρετανία: Επιτυχημένη η νέα επέμβαση στον Κάρολο – «Είναι μια χαρά» επιβεβαιώνει η Καμίλα

Με την ευκαιρία ο βασιλιάς επισκέφτηκε τη νύφη του, Κέιτ Μίντλετον, που νοσηλεύεται στην ίδια κλινική

Must Read

Νέα εισαγωγή στην ιδιωτική κλινική London Clinic, στο δυτικό Λονδίνο, όπου εδώ και μέρες νοσηλεύεται η Κέιτ Μίντλετον, έκανε σήμερα ο βασιλιάς Κάρολος, προκειμένου να υποβληθεί σε μια προγραμματισμένη συμπληρωματική θεραπεία για να αντιμετωπίσει μια υπερπλασία του προστάτη, με τα νέα να είναι ευχάριστα.

«Ο βασιλιάς Κάρολος είναι μια χαρά», ανέφερε σχετικά μια πηγή από τα ανάκτορα, με την σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα, η οποία τον συνόδευσε στην κλινική, να επιβεβαιώνει πως όλα πήγαν καλά, χαμογελώντας στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.

«Ο μεγαλειότατος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έστειλαν τις θερμές ευχές τους την τελευταία εβδομάδα και είναι χαρούμενος, καθώς έμαθε ότι η διάγνωσή του έχει έναν θετικό αντίκτυπο στη δημόσια ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας», επισήμανε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ σε ανακοίνωσε που εξέδωσε νωρίτερα μέσα στην ημέρα. Η βρετανική Αρχή Εθνικής Υγείας (National Health Service – NHS) ανέφερε πως καταγράφηκε αύξηση 1.000% των επισκέψεων στον ιστότοπό της, όπου δίνονται συμβουλές για την υπερπλασία του προστάτη, αφότου αποκαλύφθηκε η διάγνωση του Καρόλου.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας της νύφης του, η οποία αναρρώνει από μια σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, η οποία πραγματοποιήθηκε «με επιτυχία» στις 16 Ιανουαρίου, η μόνη σχετική είδηση, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ήταν ότι ο Κάρολος την επισκέφθηκε στο δωμάτιό της, προτού υποβληθεί στην επέμβασή του.

Θυμίζουμε πως η 42χρονη πριγκίπισσα, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, διαδόχου του θρόνου, λόγω της περιπέτειας της υγείας της, αναγκάστηκε να αναστείλει τις δημόσιες υποχρεώσεις της έως το Πάσχα.

 

Δείτε επίσης: Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί ο βασιλιάς Κάρολος – Η ανακοίνωση του Παλατιού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This