Νέο «όχι» στον Μπελέρη για άδεια ορκωμοσίας – «Θέλουν πάση θυσία τον δήμο Χειμάρρας» καταγγέλλει ο δικηγόρος του

Δεν επιτρέπουν στον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας να ορκιστεί!

Must Read

Για μια ακόμα φορά η αλβανική δικαιοσύνη απέρριψε το αίτημα του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη να λάβει ειδική άδεια προκειμένου να ορκιστεί, με τον δικηγόρο του να κάνει λόγο για τεχνάσματα.

Σήμερα, το Ειδικό Δικαστήριο Κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος και Διαφθοράς στην Αλβανία δεν επέτρεψε στον Φρέντι Μπελέρη να ορκιστεί, ωστόσο ο ίδιος μέσω των δικηγόρων του θα ασκήσει έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Μιλώντας στο himara.gr, o δικηγόρος του σχολίασε σκωπτικά ότι «η κυβέρνηση έχει ιδιαίτερη συμπάθεια για τον δήμο Χειμάρρας».

«Θα προσφύγουμε στο Ανώτατο Δικαστήριο. Είναι μια απόφαση με στοιχεία φασιστικού πνεύματος. Η πρωτόδικη απόφαση τονώνει τις ενέργειες της κυβέρνησης για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης στη Χειμάρρα. Δεν είναι αλήθεια. Το δικαστήριο την επικύρωσε χωρίς να αλλάξει κανένα μέρος αυτής της απόφασης. Δεν μας έγινε γνωστή η αιτιολόγηση. Είμαστε στο τέλος της διαδικασίας, η ίδια τριάδα έχει πάρει τον δρόμο για να τον τιμωρήσει και να μην πάρει ειδική άδεια. Θέλουν πάση θυσία τον δήμο Χειμάρρας» τόνισε ο ίδιος.

Δείτε επίσης:

Χωρίς τέλος οι προκλήσεις στη δίκη Μπελέρη – Άνθρωποι του Ράμα προπηλάκισαν ομογενή βουλευτή

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This