Εννέα άτομα τραυματίστηκαν από επίθεση με καυστική ουσία στο Λονδίνο

Ο δράστης παραμένει άφαντος

Must Read

Εννέα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, τραυματίστηκαν χθες, Τετάρτη, σε περιστατικό με καυστική ουσία στο Κλάπαμ, στο νότιο Λονδίνο, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας.

 

Στη φρικιαστική αυτή ιστορία τραυματίστηκαν σοβαρά μία γυναίκα με τα δύο μικρά παιδιά της. Αμέσως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, ένας άνδρας τους πέταξε μια ύποπτη διαβρωτική ουσία, και επιπλέον έξι άνθρωποι, ανάμεσα τους και τρεις αστυνομικοί, τραυματίστηκαν ελαφριά προσπαθώντας να τους βοηθήσουν. «Τρία θύματα – μια γυναίκα και τα δύο μικρά παιδιά της – διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για νοσηλεία», αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

 

 

Ο δράστης παραμένει άφαντος ενώ οι αρχές αναζητούν «να προσδιορίσουν τι οδήγησε σε αυτό το φρικτό περιστατικό». Ένας μάρτυρας είπε στην εφημερίδα Sun ότι η μητέρα και τα παιδιά της ήταν με έναν άνδρα όταν το ζευγάρι βγήκε από ένα όχημα και άρχισαν να τσακώνονται στο δρόμο. Ο ύποπτος έβγαλε ένα παιδί από το αυτοκίνητο και το χτύπησε βίαια στο οδόστρωμα, ανέφερε το Sky News, επικαλούμενο μάρτυρα. Λίγο αργότερα, μια γυναίκα που μάλωνε με τον ύποπτο άρχισε να ουρλιάζει «Τα μάτια μου. Τα μάτια μου. Καλεσε την αστυνομια. Τα μάτια μου.” Ο ντετέκτιβ Αλεξαντερ Καστλ επεσήμανε ότι η αστυνομία χρησιμοποιεί όλους τις πηγές της ενώ ενθάρρυνε όσους έχουν πληροφορίες να καλέσουν το 999.

 

«Η πυροσβεστική εκλήθη για συμβάν με χημικά στην Λεωφόρο Λέσαρ στο Κλάπαμ απόψε», ανέφερε χθες το βράδυ η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου σε ανακοίνωση που έστειλε με email στο Reuters. Τα πληρώματα χρησιμοποίησαν ειδικό εξοπλισμό για να εντοπίσουν καυστική ουσία που πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε στο περιστατικό, προσέθετε χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This