Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού της Ιταλίας μετά τον σάλο για κλεμμένο πίνακα

Ελέγχεται για πλαστογραφία πίνακα του 17ου αιώνα

Must Read

Τέλος στο σκάνδαλο που ταλανίζει επί αρκετό καιρό την Ιταλία αποφάσισε να δώσει ο Βιτόριο Σγκάρμπι και παραιτήθηκε από την θέση του υφυπουργού Πολιτισμού. Ο γνωστός τεχνοκριτικός είχε προκαλέσει σάλο με υπόθεση ενός κλεμμένου πίνακα ενώ φέρεται να έκανε σεμινάρια και μαθήματα αφότου ανέλαβε τα υπουργικά του καθήκοντα.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού της Ιταλίας κατηγορείται ότι έκλεψε και αλλοίωσε πίνακα ζωγραφικής

«Παραιτούμαι άμεσα από υφυπουργός. Τις επόμενες ώρες θα το ανακοινώσω επίσημα στην πρωθυπουργό, Τζόρτζια Μελόνι» δήλωσε ο Vittorio Sgarbi από το Μιλάνο.

Από την συνεχιζόμενη αναμένεται να εξακριβωθεί εάν ευθύνεται για υπόθεση πλαστογραφίας του πίνακα του 17ου αιώνα η «Σύλληψη του Αγίου Πέτρου» που βρέθηκε στην κατοχή του.

Ο υπουργός Πολιτισμού της Ιταλίας, Τζενάρο Σαντζουλιάνο, έχει λάβει κρατήσει σαφείς αποστάσεις από την πιθανολογούμενη δράση του υφυπουργού του.

Πηγή φωτό: Print Screen

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This