Mark Zuckerberg για τα εμβόλια COVID-19: «Δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες της βασικής τροποποίησης του DNA και του RNA των ανθρώπων»

Δραματικές εξελίξεις στο Δυτικό Κόσμο

Must Read

Video δείχνει τον Mark Zuckerberg σε μια ιδιωτική συζήτηση απευθυνόμενος σε στελέχη του facebook να τους υποδεικνύει ότι έπρεπε να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί σχετικά με τις ενέσεις mRNA, επειδή «απλώς δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες της βασικής τροποποίησης του DNA και του RNA των ανθρώπων».

Βy Pendulum

Κι όμως ενοχοποιητικά νέα στοιχεία έχουν έρθει στο φως που δείχνουν μια μεγάλη ασυμφωνία μεταξύ των όσων έλεγε ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook ιδιωτικά για τα jabs του mRNA, και αυτού που έκανε η εταιρεία του δημόσια για να λογοκρίνει τους χρήστες που προσπάθησαν να συζητήσουν τη θανατηφόρα αλήθεια για αυτούς.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου εδώ 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This