ΗΠΑ: «Είσαι εγκληματίας πολέμου!» – Διαδηλωτές τα… έχωσαν στη Χίλαρι Κλίντον στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια

Must Read

Τον μπελά της βρήκε η Χίλαρι Κλίντον, όταν κατά τη διάρκεια ομιλίας της Πανεπιστήμιο Κολούμπια έγινε στόχος λεκτικής επίθεσης από διαδηλωτές, οι οποίοι την χαρακτήρισαν «εγκληματία πολέμου»!

Ειδικότερα, ομάδα διαδηλωτών που εισέβαλαν στην αίθουσα όπου μιλούσε η πρώην Πρώτη Κυρία και 67η Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, τής φώναξαν: «Χίλαρι Νταϊάν Ρόνταμ Κλίντον! Είσαι εγκληματίας πολέμου! Οι λαοί της Λιβύης, του Ιράκ, της Συρίας, της Υεμένης, της Παλαιστίνης και οι πολίτες της Αμερικής δεν θα σε συγχωρήσουν ποτέ! Θα καείς!», με την ίδια να χαμογελά ειρωνικά στους επικριτές της.

Οι διαδηλωτές αναγκάστηκαν, κατόπιν, να εγκαταλείψουν τον χώρο, όταν υπάλληλος του πανεπιστημίου τούς ζήτησε να αποχωρήσουν από το κτήριο, επειδή παραβίαζαν τον κώδικα συμπεριφοράς της πανεπιστημιούπολης. «Αγκαλιάζουμε την ελευθερία της έκφρασης στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, αλλά αυτό αποτελεί παραβίαση των κανόνων συμπεριφοράς του πανεπιστημίου, καθώς πρόκειται για διακοπή μιας ακαδημαϊκής διαδικασίας», δήλωσε σχετικά ο εν λόγω αξιωματούχος του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να κάνουμε εικόνα την «άψογη» μεταχείριση που θα είχαν διαδηλωτές από τα ΜΑΤ της κυβέρνησης Μητσοτάκη, στην περίπτωση που διέκοπταν κατ’ αντίστοιχο τρόπο ομιλία «γαλάζιου» στελέχους στο… παράρτημα του εν λόγω πανεπιστημίου στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This