Βασιλιάς Κάρολος: Στο πλευρό της Καμίλα η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Παρακολούθησε την κυριακάτικη λειτουργία

Must Read

Στην κυριακάτικη λειτουργία στον ναό St. Mary Magdalene στο Σάντρινγκχαμ παρέστη σήμερα ο βασιλιάς Κάρολος, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο, συνοδευόμενος από τη βασίλισσα Καμίλα.

Ο Βρετανός μονάρχης φαινόταν ευδιάθετος και χαιρέτισε τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες, ενώ λίγο πριν μπει στον ναό αντάλλαξε θερμή χειραψία μα τον ιερέα Κάνον Πολ Γουίλιαμς.

Στο πρώτο του μήνυμα μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα υποστήριξης που έχει δεχθεί. «Θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις ευχές που έλαβα τις τελευταίες ημέρες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο βασιλιάς Κάρολος.

Σύμφωνα με το παλάτι του Μπάκινχαμ ο 75χρονος βασιλιάς της Βρετανίας που διαγνώστηκε με καρκίνο στις αρχές Φεβρουαρίου ακολουθεί το πρόγραμμα τακτικών θεραπειών στο σπίτι του.

Πηγή φωτό: Screenshot

Δείτε επίσης: Το πρώτο μήνυμα του Βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This