Εφιαλτικός και αιφνίδιος θάνατος επιβάτη κατά την διάρκεια πτήσης της Lufthansa!

Must Read

Επιβάτης της Lufthansa πέθανε μαρτυρικά κατά τη διάρκεια πτήσης με λίτρα αίματος «ξεπηδούν από το στόμα και τη μύτη του». Το σκηνικό σόκαρε όλους τους επιβάτες, καθώς παρέπεμπε σε ταινία τρόμου και όχι σε πραγματικό γεγονός.

Ο επιβάτης σε πτήση της Lufthansa από την Ταϊλάνδη στη Γερμανία πέθανε την Πέμπτη, και οι συνταξιδιώτες του παρακολούθησαν με τρόμο το αίμα να αναβλύζει από το στόμα και τη μύτη του. Κυριολεκτικά, χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν τι συνέβη!

Ο άγνωστος 63χρονος Γερμανός εθεάθη να επιβιβάζεται στο Airbus A380 στην Bangkok λίγο πριν τα μεσάνυχτα εμφανώς άρρωστος, με εμφανή τα σημάδια «κρύου ιδρώτα» και «γρήγορης κοφτής αναπνοής», είπε στο ελβετικό γερμανικό πρακτορείο Blick, η Karin Missfelder μία επιβάτης που κάθονταν ακριβώς πίσω από τον 63χρονο άνδρα.

Στην αρχή, είπε, η σύζυγός του ισχυρίστηκε ότι έπρεπε να βιαστούν για να προλάβουν την πτήση – γι’ αυτό δεν ένιωθε καλά.

Όμως, αφού παρακολούθησε τον άνδρα για λίγες στιγμές, η Missfelder —η οποία είναι ειδική νοσηλευτής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ζυρίχης— είπε ότι ενημέρωσε μια αεροσυνοδό ότι έπρεπε να εξεταστεί από γιατρό.

Ένας νεαρός Πολωνός ανταποκρίθηκε, αλλά φέρεται να ρώτησε μόνο τον άνδρα πώς νιώθει, ένιωσε τον σφυγμό του και είπε ότι ήταν καλά.

«Του έδωσαν λίγο τσάι χαμομηλιού, αλλά έφτυσε ήδη αίμα στη τσάντα που του άπλωσε η γυναίκα του», είπε ο σύζυγος της Missfelder, Μartin.

Σύντομα, άρχισε να τρέχει αίμα από το στόμα και τη μύτη του.

«Ήταν απόλυτη φρίκη, όλοι ούρλιαζαν», είπε ο Martin.

Υποστήριξε ότι ο άνδρας έχασε λίτρα αίματος, μερικά από τα οποία πιτσίλισαν τους τοίχους του αεροπλάνου.

Για περίπου μισή ώρα μετά, οι αεροσυνοδοί προσπάθησαν να κάνουν ΚΑΡΠΑ — ακόμα κι όταν η νοσοκόμα είπε ότι ήξερε ότι ήταν απελπιστικό.

Όταν τελικά έμεινε ακίνητος και ο καπετάνιος ανακοίνωσε τον θάνατο του άνδρα, «έγινε ησυχία στο αεροπλάνο», είπε.

Στη συνέχεια, το προσωπικό μετέφερε το σώμα του άνδρα στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, καθώς αυτό επέστρεφε και κατευθυνόταν πίσω στην Ταϊλάνδη.

«Παρόλο που λήφθηκαν άμεσα και ολοκληρωμένα μέτρα πρώτων βοηθειών από το πλήρωμα και έναν γιατρό στο αεροσκάφος, ο επιβάτης πέθανε κατά τη διάρκεια της πτήσης», επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της Lufthansa σε δήλωση.

«Οι σκέψεις μας είναι στους συγγενείς του αποθανόντος επιβάτη. Λυπούμαστε επίσης για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε στους επιβάτες αυτής της πτήσης», είπε ο εκπρόσωπος.

Τα στοιχεία πτήσης δείχνουν ότι έφυγε από την Μπανγκόκ την Πέμπτη στις 23:50 και προσγειώθηκε πίσω στην Ταϊλάνδη στις 8:28 π.μ. της Παρασκευής.

Εκεί, οι επιβάτες είπαν ότι έπρεπε να περιμένουν δύο ώρες χωρίς καμία καθοδήγηση από τη Lufthansa προτού κλείσουν τελικά μια άλλη πτήση προς τη Γερμανία, με ενδιάμεσο σταθμό το Χονγκ Κονγκ.

Αλλά για την Karin Missfelder, το χειρότερο ήταν ότι η γυναίκα του άντρα έπρεπε τώρα να περάσει μόνη της το τελωνείο.

Είπε ότι λυπάται που δεν προσπάθησε να βοηθήσει.

«Έπρεπε να είχα παρέμβει, αλλά είδα ότι ένας γιατρός τον πρόσεχε, οπότε δεν ήθελα να εμπλακώ», είπε, σημειώνοντας ότι «ο άνδρας φαινόταν σε τόσο άσχημη κατάσταση, δεν καταλαβαίνω γιατί απογειώθηκε ο καπετάνιος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This