Σοβαρά επεισόδια έξω από τα γραφεία της Rai στην Νάπολη – 10 τραυματίες

«Τάσσονται κατά της στάσης λογοκρισίας σε ό,τι αφορά την γενοκτονία στην Γάζα»

Must Read

Μεγάλη ένταση και σύγκρουση με την Αστυνομία σημειώθηκε την Τρίτη ἐξω από τα γραφεία της ιταλικής ραδιοτηλεόρασης στην Νάπολη. Περίπου 200 άτομα διαμαρτυρήθηκαν για την κάλυψη του πολέμου στην Λωρίδα της Γάζας από την Rai και στα επεισόδια που ακολούθησαν υπήρξαν τραυματισμοί.

Οι Καραμπινιέρι έκαναν χρήση γκλοπ όταν οι διαδηλωτές προσπάθησαν να κρεμάσουν πανό στην τοπική είσοδο της ιταλικής τηλεόρασης και φώναζαν «Ντροπή!». Τραυματίστηκαν πέντε διαδηλωτές και πέντε αστυνομικοί. Η κατάστασή τους δεν κρίνεται ανησυχητική.

Οι συμμετέχοντες στην διαμαρτυρία δήλωσαν ότι «τάσσονται κατά της στάσης λογοκρισίας της Rai σε ό,τι αφορά την γενοκτονία στην Γάζα» και ενάντια στην στάση της δημόσιας τηελόρασης στο πρόσφατο φεστιβάλ τραγουδιού του Σανρέμο. Εκεί, δύο συμμετέχοντες ζήτησαν «άμεση κατάπαυση του πυρός» και «να σταματήσει η γενοκτονία», προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Ισραηλινού πρέσβη στην Ιταλία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This