Πολύνεκρο δυστύχημα σε εργοτάξιο στην Φλωρεντία – Τρεις τραυματίες και δύο αγνοούμενοι

Το τραγικό συμβάν οφείλεται πιθανότατα σε υποχώρηση των κύριων πυλώνων του οικοδομήματος

Must Read

Τρεις είναι οι νεκροί από την κατάρρευση εργοταξίου στην Φλωρεντία το πρωί της Παρασκευής. Στα συντρίμμια του κτηρίου τραυματίστηκαν 3 ακόμη άνθρωποιο και αναζητούνται άλλοι δύο. Στην προσπάθεια των Ιταλών πυροσβεστών και της Πολιτικής Προστασίας συμμετέχουν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Καταβάλλονται υπεράνθρωπες για να εντοπιστούν οι αγνοούμενοι, οι οποίοι δεν έχουν επικοινωνήσει μέχρις στιγμής με τα σωστικά συνεργεία.

Δίπλα στο εργοτάξιο του υπό ανέγερση σούπερ μάρκετ την στιγμή της κατάρρευσης βρίσκονταν σχολικό όχημα γεμάτο παιδιά. Τα τρία μεγαλύτερα συνδικάτα της Ιταλίας, Cgil Cisl και Uil, προκήρυξαν στάση εργασίας για σήμερα το απόγευμα σε ολόκληρη την περιοχή της Τοσκάνης. Είναι μια ενέργεια σε ένδειξη διαμαρτυρίας και οργής για το νέο εργατικό δυστύχημα.

Στο εργοτάξιο βρίσκονταν 8 εργάτες και εκφράζονται φόβοι ότι ο απολογισμός των νεκρών θα αυξηθεί. Δύο από τους 3 τραυματίες είναι σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση. Το τραγικό συμβάν οφείλεται πιθανότατα σε υποχώρηση των κύριων πυλώνων του οικοδομήματος.

Συλλυπητήρια μηνύματα στους συγγενείς των θυμάτων απέστειλαν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, και η πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι.

Πηγή φωτό: Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ιταλίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This