Δαλάι Λάμα: «Αν δεν φύγουν οι μετανάστες, η Ευρώπη θα γίνει μουσουλμανική ή αφρικανική ήπειρος»

Ένας περιορισμένος αριθμός μεταναστών δεν αποτελεί πρόβλημα

Must Read

«Η Ευρώπη είναι για τους Ευρωπαίους». Αυτό υποστήριξε ο Δαλάι Λάμα σε συνέντευξή του στο δίκτυο BBC, τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη επιστροφής των μεταναστών στις χώρες τους.

Και, συνεχίζοντας τον συλλογισμό του, ανέφερε πως η ευρωπαϊκή ήπειρος μπορεί να γίνει «μουσουλμανική ή αφρικανική».

Ο πνευματικός ηγέτης του Θιβέτ, ο οποίος εξακολουθεί να ζει ως πρόσφυγας στην Ινδία από το 1959, δήλωσε ότι μόνο ένας «περιορισμένος αριθμός» μεταναστών πρέπει να παραμείνει στην ευρωπαϊκή ήπειρο, ώστε να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

Πρέπει να αποκτήσουν δεξιότητες

Στη συνέντευξή του, ο Δαλάι Λάμα πρόσθεσε ότι οι μετανάστες που έχουν καταφύγει στην Ευρώπη, θα πρέπει να αποκτήσουν δεξιότητες, προτού επιστραφούν στους τόπους καταγωγής τους, κάτι το οποίο κρίνει απαραίτητο να συμβεί αργά ή γρήγορα.

«Οι ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να υποδεχτούν τους πρόσφυγες και να τους δώσουν εκπαίδευση και κατάρτιση, με στόχο να επιστρέψουν στις χώρες τους με συγκεκριμένες δυνατότητες», τόνισε ο πνευματικός ηγέτης του βουδισμού.

Και, όταν ρωτήθηκε τι πρέπει να συμβεί σε όσους μετανάστες θέλουν να παραμείνουν στις χώρες υποδοχής, απάντησε: «Ένας περιορισμένος αριθμός δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά ολόκληρη η Ευρώπη θα γίνει τελικά μουσουλμανική ή αφρικανική χώρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This