Ο τουρκόφιλος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δίνει εκατομμύρια σε παράνομους μετανάστες

Επείγουσα έρευνα για σκανδαλο ζητά Γ μειοψηφία

Must Read

Νέο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Έρικ Άνταμς. Τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης ο οποίος διερευνάται ήδη για ύποπτες σχέσεις και χρηματοδοτήσεις από την Τουρκία.

Ο Άνταμς έχει επισύρει την οργή των Νεοϋορκέζων, έπειτα από την σκανδαλώδη απόφασή του να μοιράσει χρεωστικές κάρτες αξίας εκατομμυρίων ευρώ σε παράνομους μετανάστες, χωρίς κανέναν έλεγχο και επιλέγοντας μία εταιρεία για δήθεν λόγους προστασίας των «μειονοτήτων»!

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Υόρκης ζητά κατεπείγουσα έρευνα τώρα για το σχέδιο του Δημάρχου Άνταμς να δώσει στους παράνομους χρεωστικές κάρτες εώς και 10.000 δολαρίων έκαστη.

Το συμβόλαιο των 53 εκατομμυρίων δολαρίων θα δινόταν στην εταιρεία Mobility Capital Finance, την οποία ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης χαρακτηρίζει ως «εταιρεία που αποτελείται από μέλη μειονοτικών ομάδων» και η οποία θα λάμβανε τεράστιες αμοιβές για τις υπηρεσίες της, όπως:

– 125.000 $ εφάπαξ τέλος εγκατάστασης,
– 250.000 $ σε ετήσια έξοδα διαχείρισης
– 1,5 εκατομμύρια δολάρια για τα πρώτα 50 εκατομμύρια δολάρια που μοιράστηκαν μέσω καρτών
– 2,5 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Για την παροχή της χρεωστικής κάρτας, δεν απαιτείται έλεγχος ταυτότητας, κανένας έλεγχος για αποτροπή απάτης και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Το μέλος του Συμβουλίου Γκέιλ Μπρούερ θέλει να διερευνήσει τη σύνδεση των Δημάρχων με την εταιρεία και γιατί η πόλη εξέδωσε συμβόλαιο ύψους 53 εκατομμυρίων δολαρίων χωρίς άλλη προσφορά, χωρίς δηλαδή να δει αν θα μπορούσε να επιτύχει καλύτερη συμφωνία.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο, το μέγιστο που μπορεί να έχει μια κάρτα είναι 10.000 $, αλλά οι κάρτες θα ξαναγεμίζουν κάθε τέσσερις εβδομάδες! 

Ο δήμαρχος επέμεινε ότι μέρος της γοητείας της εταιρείας ήταν ότι ήταν μια «εταιρεία συμφερόντων κοινωνικών μειονοτήτων»!

«Τα WMB είναι μια από τις επιχειρήσεις που ανήκουν σε γυναίκες και μειονότητες, οι οποίες έχουν ιστορικά αποκλειστεί από πολλές δουλειές, οπότε ξέρω ότι διαταράσσω αυτό που οι άνθρωποι παραδοσιακά θα ήθελαν να κάνουμε», ισχυρίστηκε ο Άνταμς. Δεν μας είπε όμως πως αυτός ο «προστάτης των μειονοτήτων», αν έχετε να παίρνει λεφτά από την Τουρκία που δεν έχει αφήσει ούτε μία μειονότητα στο έδαφος της…

Ο δήμαρχος, ο οποίος έχει μια τάση να περιβάλλεται με φίλους και γνωστούς, επιμένει πάντως ότι δεν έχει προσωπική σχέση με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας.

«Δεν κάνουμε παρέα μαζί στα Χάμπτονς ούτε πηγαίνουμε μαζί σε αγώνες μπέιζμπολ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This